De ADO’20-vrijwilligster van de maand mei

27 mei 2017 10:30


De vrijwilligster van de maand mei is Gabi de Haan.
Gabi ken ik nu circa een maand of vijf en als je het over haar hebt, krijg je steevast te horen: dat is een toppertje!

Zij is vrijwilligster bij ADO´20 geworden nadat haar zoon bij onze vereniging ging voetballen. “Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie als zovelen, ik bracht mijn zoon naar de voetbal en dacht: daar regelen ze het wel. Maar ik kwam er al gauw achter dat er handjes nodig waren, dus gaf ik mij op als
vrijwilligster. En dat terwijl ik helemaal niet van voetbal houd. Mijn man gelukkig wel, dus is het geen probleem dat ik wat (veel) uren in de vereniging steek,” aldus Gabi.
Ondanks dat Gabi nog niet heel lang vrijwilligster is, heeft ze al mooie momenten mee gemaakt. Het mooiste was, dat ze met een aantal andere ouders in navolging van het F-kamp een E-dag heeft opgezet. Eén dag vol met spelletjes, voetballen, etc. voor alle jongens en meisjes. Helaas is het na 2 leuke dagen in 2015 en 2016 dit jaar niet doorgegaan, maar ze hoopt toch dat het volgend jaar weer gaat gebeuren! Zo’n dag organiseren is echt niet moeilijk, maar er moeten wel een aantal ouders zijn om alles goed te regelen, volgens Gabi.
Ook Gabi heeft een aanbeveling voor onze club en dat is niet de eerste keer dat ik die als voorzitter hoor: COMMUNICATIE! Met elkaar in gesprek gaan en blijven. Ik zal maar niet vertellen wat Gabi in het algemeen over mannen heeft gezegd, maar daar kon ze nog weleens gelijk in hebben!
Wat ze ook mist is het verenigingsgevoel. Zij was wel op de ALV maar velen en heel velen niet en dat snapt ze niet. Het gaat toch ook om jouw vereniging.
Nu klinkt bovenstaand mogelijk wat negatief, maar dat bedoelt Gabi absoluut niet zo. Ze voegt er snel aan toe dat we met zijn allen trots kunnen zijn op deze prachtige vereniging, waarbij kinderen veelal goed worden opgevangen. Maar het mag duidelijk zijn dat er best nog meer vrijwilligers(sters) bij kunnen om het voor de anderen wat makkelijker te maken.
Tot slot was Gabi redelijk duidelijk in het aangeven van de vrijwilliger van de volgende maand. Wie? Hij zou zo maar uit Heemskerk kunnen komen.

Jos Beerse, voorzitter

De vrijwilliger van de maand wordt mede mogelijk gemaakt door:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!