De vrijwilligster van de maand maart

1 april 2018 20:00


Wederom een jonge topper! De vrijwilligster van de maand maart is Eva van der Jagt. Op voordracht van Lars Mientjes, de vrijwilliger van de vorige maand, is het dus Eva geworden.

Eva heeft vanaf de meisjes O14 bij ADO'20 gevoetbald. Een jaar of 4 geleden werd ze door haar vriendin Sabrina gevraagd om achter de koffiebar te gaan staan en nu functioneert ze op zaterdag en/of zondag en soms ook op de donderdagavond als een volleert barkeepster achter de bar.
Als voetbalster heeft ze de bekerwedstrijd van ADO’20 in het Gelredrome tegen Vitesse als hoogtepunt ervaren, toen ze met een grote groep meisjes/dames, net als zovelen, met de bus naar Arnhem is geweest. Maar ook toen ze vorig jaar als vrijwilligster het kampioenschap van het eerste een beetje kon meevieren. Want ook achter de bar was het volop genieten: zoveel gezelligheid die dag! Dat zal ze niet gauw meer vergeten.
Als verbeterpunt voor de club noemt Eva dat er wel meer begrip mag zijn voor het werk van alle vrijwilligers, zo ook voor de barmensen. Het lijkt allemaal zo van zelfsprekend, maar er komt best wel wat bij kijken om als eindverantwoordelijke een bardienst te draaien.
Om nog tot slot nog iets toe te voegen vindt Eva een lastige vraag. Na enig nadenken gaf ze aandat het wel weer wat drukker/gezelliger in de kantine mag zijn, maar dat zal vast te
maken hebben met het koude weer van de laatste tijd. Eva werd echter meteen op haar wenken bediend, want het was druk en enorm gezellig na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen OJC Rosmalen.
Ik weet wie de vrijwilliger van de maand april gaat worden, want die kon Eva meteen al aangegeven. We spraken echter af om dat nog even voor ons te houden.

Jos Beerse, voorzitter

De vrijwilliger van de maand wordt mede mogelijk gemaakt door:Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!