ADO'20 ZA1-Reiger Boys ZA1, nee dus!!

9 oktober 2021 18:15

Zaterdag 9 oktober 2021 ADO’20 - Reiger Boys: 1-5
Op een zonovergoten Vlotter is het tijd voor de wedstrijd tegen Reiger Boys. Om 15:20 is er afgetrapt voor de wedstrijd, waarbij net als vorige week de drie punten gepakt moeten worden.

In de 7e minuut fluit de scheidsrechter niet voor een overtreding, waardoor Reiger Boys kan counteren. De bal wordt een-op-een met Mitchell Umans goed breed gelegd, waardoor ADO na 7 minuten tegen een achterstand aankijkt, 0-1.
Na 20 minuten de eerste ADO-aanval, waarbij een voorzet voor de voeten van Mick Fatels valt, die de bal op de volley neemt, maar de keeper pakt de bal knap. ADO wordt sterker, waardoor Nick Deijle een kans krijgt, maar hij weet de keeper niet te verschalken.
Hoewel ADO sterker is, krijgen we toch weer een counter om de oren, welke identiek is aan de eerste goal, waardoor de stand na 26 minuten op 0-2 komt. Het spel gaat op een en neer tot de 43e minuut, waarbij Mick Fatels oog-in-oog komt met de keeper, alleen de bal wordt naast geschoten.
In de eerste beste aanval na de kans valt de bal na een voorzet bij de spits, welke met een klein lobje Mitchell Umans passeert, 0-3. En enkele minuten later is het weer raak voor Reiger Boys, waardoor de stand op 0-4 komt in de eerste helft. Na de goal wordt meteen afgefloten voor de rust, waarbij we hopen op wonderlimonade…

Het begin van de tweede helft probeert ADO de aanval te zoeken, maar Reiger Boys is en blijft feller en gretiger en komt tot een aantal schoten, welke allemaal over gaan of gepakt worden door Mitchell Umans.
Na 74 minuten is er weer iets het melden waard, u raad het al, Reiger Boys komt op 0-5 na een geweldig afstandsschot, waar geen druk op wordt gezet door ADO, waardoor Mitchel Umans kansloos aan de grond genageld is. Na 85 minuten is het eindelijk zo ver dat ADO weer voor de goal komt, waarbij uit een corner van Ramon van der Helm de bal voor de voeten van Mats van der Kolk komt, die de bak binnenschiet voor de eretreffer, 1-5.
Na exact 90 minuten fluit de scheidsrechter af voor de wedstrijd met een eindstand van 1-5. Na de knappe overwinning is ADO van vorige week, vandaag op felheid afgetroefd.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de ASV Blauw-Wit Amsterdam op het programma, waarin ADO feller voor de dag zal moeten komen om aanspraak te maken op een overwinning.
De Fleurig Man of the Match is vandaag Tijn de Ruijter!