Winst O23 inhaalwedstrijd bij Purmersteijn

24 oktober 2021 13:30

We vergaten maar even de uitslag van vorige week. Toen, tegen EDO behaalden we per twee kansen een doelpunt (ruststand 0-3) eindstand ondanks de “heilig verklaarde nul” 1-13.

afgelopen zaterdag liet het scorend vermogen te wensen over. De ruststand was 1-0 waarbij Purmersteijn hun enige doelkans verzilverden en wij elf doelpogingen zagen stranden.
Met nauwelijks aangedaan vertrouwen bleven er positieve verwachtingen. We waren een gretig strijdbaar collectief, dat attractief spel liet zien. We creëerden in de tweede helft minder kansen maar bestreden de grotendeels verdedigende en op de counter spelende tegenstander efficiënt. Doelpunten van Thomas en Pim bezorgden ons, met nog een half uur te spelen, een voorsprong maar de uitblijvende derde goal en nog een rode kaart voor Pim in de 85ste minuut, maakte het spannend. Na zeven minuten blessuretijd was het laatste fluitsignaal toch een welkome bevestiging van de winst en ook verdiend. Spelers, begeleiders en fans waren trots.
Deze wedstrijd riep de herinnering op aan ons laatste optreden bij Purmersteijn, toen nog als tweede elftal, waarbij we met elftalbegeleider/gelegenheidskeeper Cordi vd Aar de 3-1 ruststand nog ombogen naar een 3-4 winst.
Volgende week spelen we thuis tegen het zeer serieus te nemen Fortuna Wormerveer.