In memoriam Jos Koper

2 januari 2022 20:00


Op zondag 2 januari hebben wij met grote verslagenheid moeten vernemen dat

Jos Koper

op 75e jarige leeftijd is overleden.

Jos was afkomstig uit een echte ADO-familie. Als klein jongetje ging hij al op voetbal en ook daarna was hij als senior nog in de verschillende teams en op de diverse voetbalvelden te bewonderen. Na zijn actieve voetballoopbaan bleef hij de club als vrijwilliger op vele gebieden trouw. Bekend was zijn taak als clubscheidsrechter, zowel op de zaterdag als ook op de zondag. Maar meer nog als belangrijke en onmisbare rechterhand van de kantinebeheerder bewees hij, vaak samen met zijn vrouw Janneke, zijn grote waarde voor de vereniging.
In april 2019 mocht hij van voorzitter Jos Beerse meer dan terecht de eretitel “Vrijwilliger van de Maand” in ontvangst nemen, zij het tegen zijn eigen zin in. Het tekende Jos ten voeten uit: het liefst lekker anoniem bezig zijn, wars van publiciteit of om op de voorgrond te treden. Wij zullen hem missen!

Onze gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn nabestaanden. Wij wensen Janneke, kinderen, kleinkinderen en allen die hen omringen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur ADO’20

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!