ADO'20 ZA1: KHFC is te veel van het goede!

9 mei 2022 14:00

Dinsdag 10 mei 2022
Koploper Koninklijke HFC - ADO’20 7-0
Na een goede overwinning vorig weekend was het tijd voor een doordeweekse speeldag op het toch altijd mooie sportpark in Haarlem.

De wedstrijd vangt om stip 20:00 aan!
De eerste 20 minuten gebeurt er vrij weinig, waarbij ADO goed is begonnen en ervoor zorgt dat de tegenstander weinig kansen krijgt!
De eerste speldenprikken zijn wel voor HFC en dan na 30 minuten, na vermeende handsbal, de eerste grote kans voor HFC. Helaas is hier geen VAR aanwezig en zo wordt de 1-0 gemaakt.
Na de goal krijgt HFC de touwtjes steviger in handen en wordt ADO verder achteruit gedrukt. Dit resulteert in de 45ste minuut tot de 2-0, waarna de scheidsrechter fluit voor de rust !
Na een kwartiertje thee drinken wordt weer afgetrapt. Het spelbeeld in de 2e helft is nagenoeg hetzelfde als in de eerste helft. ADO staat prima te verdedigen en HFC probeert het spel te maken.
Echter, na een kwartier in de tweede helft is het helaas erg snel 3-0, waarna HFC vleugels krijgt en al snel volgen de 4-0, 5-0 en 6-0. Als klap op de vuurpijl krijgt HFC in de laatste minuut nog een penalty cadeau, welke nog bijna wordt gekeerd door Koen Burger, maar toch wordt het 7-0. Na de zevenklapper voltooid te hebben, vind de scheidsrechter het mooi geweest voor de dinsdagavond en fluit af.
Donderdag weer lekker trainen en even de koppen bij elkaar steken om zaterdag een belangrijke pot te spelen tegen ZCFC. Wij hopen jullie allemaal te zien op De Vlotter zaterdag, want de support is hard nodig! Tot zaterdag, 15:15 uur!