ADO'20 VR1 bekert door!

21 september 2022 10:45

Zondag 18 september speelde ADO'20VR1 tegen het onbekende Antibarbari uit Rotterdam.
Nu zal VR1 wel vaker dit seizoen met onbekende tegenstanders te maken krijgen. De eerste klasse is een nieuwe uitdaging die met beide handen wordt aangepakt

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat we scherp moesten beginnen. Antibarbari zetten hoog druk en kreeg binnen een paar minuten al 2 corners. Joëlle maakte deze corners samen met haar verdediging makkelijk onschadelijk.
Maar een wapen blijft onze omschakeling. Via een gewonnen duel van Melissa valt de bal voor Rosa en Antibarbari heeft geen grip meer op haar. Een penalty is het gevolg. Judine maakt haar eerste van deze ochtend. Er zullen er in de eerste helft nog 3 volgen. We rusten met een 4-1 voorsprong. Want Sanne knalt de voorzet van Melissa mooi binnen. In de 2e helft op dezelfde voet verder gaan is het advies. Al wordt er wel gevraagd om iets netter te gaan spelen. Het oogt allemaal wat slordig, mede door de wind en de regen. En inderdaad lukt het ons. We winnen de wedstrijd met 6-2
Kaylee kopt een voorzet van Rosa knap binnen en Judine is echt het goudhaantje en knalt er nog 1 binnen vanaf ver.
Een overwinning van het team, waarbij we gebruik maakten van onze kwaliteiten.
Maar nu begint de competitie. Ook daar zullen we op een ontdekkingsreis gaan.