Geanimeerde ADO'20 Medewerkersavond 2023 - ADO'20

Geanimeerde ADO'20 Medewerkersavond 2023

14 mei 2023 13:15


Vrijdag werden alle vrijwilligers van ADO'20 in het zonnetje gezet en een aantal jubilarissen in het bijzonder.

Voorzitter Jos Beerse nam nadat iedereen een heerlijk hapje had gegeten het woord:

"Wat was het groot feest afgelopen zondag, mede door de spelers, technische en medische staf en de technische commissie, maar zeker niet alleen door hen! Ook jullie, de vrijwilligers en vrijwilligsters van ADO’20, hebben indirect allemaal je steentje bijgedragen. Toppers zijn jullie!
Bij het kampioenschap heb ik het al even aangekaart. Op de voorzijde van het ADO'20 magazine 2022 – 2023 staat met grote letters 'WIJ DOEN HET SAMEN' en zo is het ook, de een kan niet zonder de ander, ADO'20 kan niet zonder jullie!
Het is ook een gegeven, dat je het in zo’n grote familie niet voor iedereen altijd goed kan doen, er gaan weleens dingen fout, maar daarbij geldt bovenal: blijf wel in gesprek met elkaar!
Dit jaar hebben we ook weer de huldiging van de nodige jubilarissen. We hopen volledig te zijn, maar door de coronajaren en de wisseling van het secretariaat kan er best wel wat mis gaan. Schroom niet en meld het.
In willekeurige volgorde wil ik nu de jubilarissen even stuk voor stuk naar voren halen."
Daarna had de voorzitter voor elke jubilaris een overzicht van de werkzaamheden bij de vereniging, een bos bloemen en het opspelden van een onderscheiding
Lars Mientjes:12,5 jaar vrijwilliger, op 14-jarige leeftijd wedstrijdjes gaan fluiten en nu al jaren scheidsrechtercoördinator en draait mee in het wedstrijdsecretariaat.
"Hij heeft ooit tegen mij gezegd dat hij trots is op de mooie dingen die erbij ADO’20 gebeuren, maar weet je Lars, wij zijn trots op het feit dat jij vrijwilliger bij ons bent. 
Wil van het Klooster: 12,5 vrijwilliger, ooit van Beverwijk overgekomen, speelde vele jaren in het eerste, daarna leider, lid van de jeugdtc, sponsor en het komende seizoen teammanager van Zaterdag 1 
Piet van der Meij: 12,5 jaar vrijwilliger, over zijn voetbal verleden is weing bekend, door zijn zoon Boyd vervulde hij de nodige functies.
"Wat Piet echter het afgelopen seizoen heeft gedaan, is in een woord fantastisch: hij is de man die de verantwoordelijkheid op zich nam om de inkoop van de kantine voor zijn rekening te nemen."
Norbert Bakker: 12,5 jaar leider/vrijwilliger en eind jaren 80 en begin jaren 90 een belangrijke speler van ons eerste geweest. Dit seizoen voor dit voetbaldier geen functie als leider van zoon Jesse, maar zeker dat Norbert in de toekomst weer zijn steentje gaat bijdragen. 
Henk Beentjes 25 jaar vrijwilliger, begonnen als trainer van het team van zijn zoon, momenteel de circuittrainer van onze club, in augustus 2018 Henk terecht gekozen als vrijwilliger van de maand en  gaf toen aan dat hij de niet selectiespelers en speelsters nog vele jaren beter wil/kan maken 
IMG_0080.jpgKees Beentjes "En ja, als dan de naam Beentjes valt, over welke hebben we het dan? Deze keer gaat het over Kees, die al 60 jaar vrijwilliger is."
Ruim 60 jaar geleden begonnen als grensrechter, redacteur van clubblad De Vlotter, beheerder van  de lotto- en toto-gelden, bestuurslid als wedstrijdsecretaris, diverse functies in de kantine vervuld,  betrokken geweest bij de bouw van de tribune, de foto’s uitgezocht voor het jubileumfotoboek.
"Kees kunnen we omschrijven als een zeer plicht getrouwe vrijwilliger, op het bezetene af en van onschatbare waarde voor de vereniging ADO’20. Kees ontmoette Elly op een klaverjasavond bij ADO’20 en dacht die is voor mij en zij kan ook wel wat vrijwilligerswerk voor ADO’20 doen. En zo werd Elly die vrijwilligster van de maand november 2018!

Tot slot stelde voorzitter Jos Beerse voor om Kees aan de hand van het geldende protocol van de vereniging op najaars ALV in november 2023 te willen voorstellen om Cees Beentjes tot erelid van ADO'20 te benoemen. 

Dick Koopman kon vrijdagavond niet aanwezig zijn  dus bracht voorzitter Jos Beerse hem een zaterdagmorgen een bezoekje.
Dick was 40 jaar als vrijwilliger verbonden met ADO’20, als keeper stond Dick jarenlang zijn mannetje, was ook jeugdkeeperstrainer, jarenlang tot 1989 elftalleider van het eerste, bleef daarna actief rond de selectie, was technische commissielid.
"Vernoemens waardig is ook dat Laura, Dick's vrouw, jarenlang de kleding van de selectie, als het niet paste, heeft vermaakt" Dick heeft ook vele jaren het verslag vanaf de Vlotter voor radioverslagen voor Radio Heemskerk verzorgd. Memorabel was zijn verslag van bekerwedstrijd voor de Amstel Cup tegen Eindhoven bij de 3-0 sore voor ADO'20:
"Óngelooflijk, het is niet te geloven, niet te geloven, echt, echt ongelooflijk, NIET-TE-GE- LO-VEN!'' 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!