Voorzetje van de maand september - ADO'20

Voorzetje van de maand september

18 september 2023 17:00


Na een zonovergoten kermis, waarbij er door veel mensen aan het teamgevoel gewerkt is, begint alles weer op gang te komen op De Vlotter. De afgelopen zomer is er achter de schermen hard gewerkt om alles op de rit te krijgen voor seizoen 2023-2024. Ook de promotie van ADO 1 naar de Betnation Divisie bracht het nodige extra werk met zich mee.

Zo hebben we sinds begin van het seizoen een heuse kassacommissie van 6 enthousiaste dames, heeft het hoofdkantoor van Club’73 een flinke upgrade gehad, hebben we een nieuwe hoofdsponsor en is het prachtige magazine 2023-2024 vorige week gepresenteerd.  
Bovendien is er weer keihard gewerkt om het trainingsschema en de verdeling van de velden en kleedkamers rond te krijgen.
Een punt van aandacht is hierbij de verschuiving van de zondag naar de zaterdag. Ook landelijk is duidelijk te zien dat steeds meer teams de voorkeur krijgen voor de zaterdag. Zoals al eerder aangegeven, zullen we met z’n allen begrip moeten hebben voor het feit dat de capaciteit (zowel velden als kleedkamers) op zaterdag beperkt is. Daarnaast hebben we de teams keihard nodig om de diensten voor het wedstrijdsecretariaat en de kantine rond te krijgen. Dit alles zodat elk team weer onder de best mogelijke omstandigheden een balletje kan trappen.
Bij deze nogmaals een woord van dank aan alle vrijwilligers en op naar een mooi seizoen!  
 
Michelle van der Heiden
Secretaris ADO’20
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!