Homepage

Nieuw bij ADO'20: gebroeders Owusu Asare

18 april 13:00  Met ingang van het volgende seizoen zullen de gebroeders Owusu bij ADO'20 gaan voetballen. Kevin voegt zich bij de selectie van trainer Roy van der Mije. Zijn broer(tje) Mike, afkomstig van FC Amsterdam, zal uitkomen in ADO'20 O23.meer »

ADO'20 Corona Cup

Gisteren, 19 april 23:00  Afgelopen weekend was alweer de laatste wedstrijd van de "ADO'20 CORONA CUP 2020/2021". Met de afsluiting ervan kijken we terug op een mooie interne competitie waar we met z'n allen best een beetje trots op zijn. Als we oktober vorig jaar tegen elkaar hadden gezegd dat het geheel uit drie delen zou bestaan en twaalf weken in beslag zou nemen, had iedereen daar met gefronste wenkbrauwen op gereageerd. meer »


ADO-selectie 2021-2022 krijgt vorm. Deel III

Gisteren, 19 april 12:15  Eind januari berichtten we reeds dat het grootste deel van de ADO-selectie de vereniging trouw zou blijven. Na een gesprek met onze nieuwe trainer(s) heeft Ruben Doesburg besloten om alsnog door te gaan. Hij is fit en heeft er alle vertrouwen weer in meer »


Voorzetje van de maand april

15 april 12:30  Persoonlijk vind ik dat wij Nederlanders wel heel veel mopperen. Daar zijn ook andere woorden voor. Die zal ik maar niet gebruiken. Het is een jaar geleden dat, toen de corona net was uitgebroken, een kennis aan mij vroeg: "Is het wel zo erg? " We kunnen nu toch vaststellen dat het echt een bijzonder serieuze zaak is. Hoe iedereen er ook zelf over denkt, het is een groot maatschappelijk probleem en de vraag die daarbij gesteld kan worden, luidt: hoe komen we hieruit vandaan? meer »


Streep door de Regio Cup?? (Deel 2, 3 en 4)

13 april 22:00  Het plan van de KNVB om dit seizoen nog wedstrijden om de Regio Cup te organiseren kan wellicht de prullenbak in. meer »


Meisjesvoetbal-instuif bij ADO'20

13 april 21:30  Dit jaar is er geen schoolvoetbal en ook diverse andere activiteiten zijn helaas niet doorgegaan. Om alle kinderen toch de gelegenheid te geven om eens lekker met elkaar te sporten en te spelen, organiseert Team Sportservice Kennemerland diverse sportieve activiteiten. meer »


De eerste oefenduels ADO'20 1 .....??

13 april 15:30  Ons eerste zondagteam heeft afgezien van deelname aan de door de KNVB te organiseren Regio Cup. Een begrijpelijke keuze als je weet dat de voetbalbond van mening was dat ADO'20 (Heemskerk) en IFC (Hendrik Ido Ambacht) zich in dezelfde regio zouden bevinden?!meer »


Strijd KNVB-beker komend seizoen.......

10 april 19:30  In de strijd om de KNVB-beker zal komend seizoen minder plaats zijn voor amateurclubs uit de hoofdklasse en lagere afdelingen. meer »


Onderling toernooi ADO'20 O7 t/m O9

10 april 14:00  Op 10 april is er zaterdagochtend op sportpark De Vlotter een onderling voetbaltoernooi georganiseerd voor alle spelers en speelsters van O7 tot en met O9. meer »


Poule indelingen Regio Cup

9 april 21:30  Zodra de coronamaatregelen het toelaten, start de Regiocup zo snel mogelijk. Wat zou het mooi zijn als we weer mogen! Vanaf vandaag is de indeling voor de jeugd bekend, volgende week volgt die van de senioren. Hopelijk gaat het er gauw van komen. Nu is het nog wachten op de dag waarop het e.e.a. van start zal gaan!?meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!