Homepage

ADO’20-Barendrecht, de voorbeschouwing

Gisteren, 24 oktober 23:00  Zoals al in de voorbeschouwing van Quick-ADO’20 te lezen was: “De kans lijkt niet ondenkbeeldig dat doelpunten a.s. zondag schaars zullen zijn.” En dat bleek ook, want pas in de slotfase wist Danny Lute zich tot matchwinner te kronen en mocht ADO’20 met de volle buit huiswaarts keren. Maar nu, na een weekend van rust een ander verhaal: het bekerduel tegen Barendrecht in de eerste ronde van het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB-beker. meer »


Ado'20 Elite dames⚽️ - Haarlem Kennemerland fc⚽️

Gisteren, 24 oktober 14:15  Eindelijk, daar was die dan... de wedstrijd waar we allemaal naar uitkeken. De wedstrijd in onze nieuwe tenues die we gekregen hebben van oze sponsorsvan Hummel Kozijnen en Smits Keukens. meer »


Winst O23 inhaalwedstrijd bij Purmersteijn

Gisteren, 24 oktober 13:30  We vergaten maar even de uitslag van vorige week. Toen, tegen EDO behaalden we per twee kansen een doelpunt (ruststand 0-3) eindstand ondanks de “heilig verklaarde nul” 1-13. meer »


ADO'20 ZA1 redt het niet in de derby tegen DEM

Gisteren, 24 oktober 13:15  ADO’20 - RKVV DEM 0-2 Jaja, dit zijn dé dagen waarvoor je als supporter naar de club komt, waarvoor je ooit hebt gekozen om op voetbal te gaan en waarvan menig hart sneller gaat kloppen. Zaterdag stond de derby tegen RKVV DEM op het programma, wat altijd een wedstrijd op zich! meer »


Donderdag clubavond, het was weer gezellig!

22 oktober 10:30  Het was donderdag weer een gezellige, hete (rode saus erbij) ADO'20-clubavond! meer »


Gerlison Prudencia, "in the picture!"

22 oktober 8:15  In het uitduel tegen Quick maakte Gerlison Prudencia in de 66e minuut zijn debuut in de hoofdmacht van ADO'20. Al eerder was hij voor de Superezels actief in het oefenduel van ADO'20 O23. Wie is deze nieuwe speler die sinds kort dus deel uitmaakt van de selectie?meer »


Even rust en stilte voor de storm......!?

20 oktober 20:00  Komend weekeinde is er sprake van betrekkelijke rust in de Derde Divisie. Zowel in de Zaterdag- als in de Zondagcompetitie staan er alleen enkele inhaalduels op het programma.meer »


En zo zetten we de lijnen uit bij ADO’20!

20 oktober 16:45  Als onderdeel van het verfraaien, verbeteren en onderhouden van het ADO’20-complex zijn er deze week in de kleedkamers van het hoofdgebouw heuse tactiekborden gemonteerd! meer »


Danny Lute "in the picture"!

20 oktober 11:45  De matchwinner van zondag j.l. komt aan het woord in een artikel van Kees van Dalsum in Dagblad Kennemerland.meer »


ADO'20 VR30+ in het nieuw!

20 oktober 10:30  Op vrijdagavond spelen regelmatig een aantal ADO'20 teams een competitie op halve veldjes. Bij de mannen was dat al geruime tijd ADO'20 35+, sinds enkele seizoenen zijn daar 3 teams VR30+ bijgekomen. Sponsors Smits Keukens en Hummel Kozijnen en Wooncomfort bezorgden ADO'20 VR30+-3 kort geleden nieuwe wedstrijdkleding!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!