ADO '20 JO9-4

F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

18 oktober 2014 8:45

Met 8 jongens en meisjes vertrokken we weer eens lekker vroeg om een partijtje te voetballen tegen Sporting Krommenie F7. Zo heb je nog wat aan je dag zal ik maar zeggen ;-). We zagen al snel dat wij de bovenliggende partij waren. Sporting heeft de hele wedstijd hooguit 1x op doelgeschoten. Ryan heeft netjes zijn doel schoon gehouden. Was ook niet moeilijk als je bijna niets te doen hebt gehad.
De eerste helft begon een beetje rommelig. We hielden niet onze positie en wisten elkaar hierdoor niet zo goed te vinden. De bal belandde niet in de spits omdat hier niemand vrij liep. Wellicht miste iedereen Farhaad wel. Hij weet hier wel mee om te gaan. We hebben wel wat kansen gehad maar schoten ze er niet in. Door twee afstandschoten van Quinton stonden wij met de rust 0-2 voor.
Na een 'donder speech' ;-) begonnen we de tweede helft veel beter te tikken. Dit resulteerde direct in kansen voor Lisa, Thias, Twan en Bas. Maar helaas...hun visier stond niet op scherp vandaag. Tegen de paal, in de handen van de keeper, een bal naast, tegen de tegenstander aan etc. Vervolgens speelde Kenzo keurig een mannetje uit en schoot de bal naar Quinton die meteen uithaalde: 0-3. We lieten Sporting nog 1 keer opkomen tot aan de middenlijn. Dit vonden wij ver genoeg. Quinton die het vandaag wel op zijn heupen had maakte er vervolgens nog 2. Eindstand: 0-5.
De penaltyserie hebben wij ook nog gewonnen ondanks dat Celine voor het eerst gemist heeft. Maar Celine staat nog steeds bovenaan in het penalty klassement. Top!
Zaterdag spelen wij thuis tegen een tegenstander van formaat nl. Waterloo F1. Dus jongens en meisjes jullie kunnen aan de bak zaterdag.