0 - 2

ADO '20 JO9-4

F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

1 november 2014 9:30

F5 mocht vandaag aantreden tegen OG F6 zonder de geblesseerde Lisa (gebroken arm) en Ryan (familie-uitje). Door de afwezigheid van Ryan ging Twan de eerste helft op doel en Thias de tweede. We speelden dit keer 8 tegen 8. Hierdoor kon iedereen lekker voetballen. We begonnen aanvallend en creëerden veel kansen. Door twee doelpunten van Quinton stonden wij met de rust 0-2 voor. De tweede helft verslapte een beetje. OG begon zelfs op doel te schieten wat totaal niet nodig was. Gelukkig stond Thias goed te keepen en hield zijn doel de tweede helft ook schoon. We liepen maar een beetje rond en vergaten hierdoor om ons heen te kijken en de vrijstaande speler te vinden. Kansen kregen we wel alleen stonden we niet meer op scherp door er nog een paar in te schieten. Eindstand: 0-2. Volgende week weer thuis om 9.15 uur tegen Haarlem-Kennemerland F3.