F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

8 november 2014 9:15

Eigen leiding

Onbekend

F5 mocht vandaag tegen Haarlem Kennemerland F3 spelen. Dit keer zonder de meiden Lisa en Celine. Beiden geblesseerd. Hopelijk zijn ze er de volgende x weer bij. Wij hadden dit keer een scheidsrechter van de KNVB toegewezen gekregen. Hierdoor konden wij geen 8 tegen 8 spelen. Dus startte wij met 1 wissel. Al snel bleek dat wij wel op moesten blijven letten, want na 3 minuten stonden wij al 0-1 achter. Het spel ging de eerste helft gelijk op. Er werd binnen de eerste 10 minuten 4 keer gescored. Ruststand: 2-2.
De tweede helft werd er alweer snel gescored maar nu door Kenzo. Hij maakte een schitterend doelpunt door van afstand keihard in het kruis te schieten. De tegenstander begon iets fysieker te spelen. Her en der lag er iemand op de grond van de pijn. Maar wij lieten ons niet uit het veld slaan en bleven de aanval opzoeken. Dit resulteerde in knappe overwinning van 6-3. En door deze winst zijn wij zelfs een plekje gestegen in de stand. Jongens en meiden wij staan nu 4e!!! Top-prestatie! Jullie hebben als team goed gespeeld. Doelpuntenmakers: Farhaad 2, Quinton 2, Kenzo 1 en Twan 1.