27'
...

F-pupillen zaterdag, F5, 6e klasse 08

29 november 2014 9:15

Het was afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd dat het zo koud was om te spelen. Maar dit weerhield ons niet. We waren allemaal aanwezig en de tegenstander, Stormvogels F2 (de nummer 2 van de competitie), wilde helaas niet 8 tegen 8 spelen. Gevolg: 3 wissels. En vanwege de kou waren we genoodzaakt om sneller door te wisselen. De eerste 10 minuten hebben we behoorlijk partij kunnen geven. Stormvogels werd onder druk gezet. We kregen kansen maar schoten ze er niet in. Stormvogels wist de eerste helft 2 keer te scoren. Ruststand: 0-2.
De tweede helft begonnen wij niet zo scherp. We vergaten weer eens mee te verdedigen. Stormvogels liep uit naar 0-3. De laatste 7 a 8 minuten ging het weer beter. Door een slimme corner van Ahmed wist Quinton de bal in het doel te schieten. Eindstand: 1-3.
We hebben dan wel verloren maar ik moet zeggen dat we goed tegenstand hebben geboden. We zijn niet naar de spreekwoordelijke 'slachtbank' gebracht ;-). Stormvogels was net een maatje te groot. Volgende week spelen we tegen IJmuiden F2. Zij staan ongeslagen bovenaan. Als we tegen IJmuiden onze posities kunnen vasthouden en ook denken aan (mee)verdedigen dan kunnen we best voor een verrassing zorgen. Succes zaterdag jongens en meiden!!!