Assist: Moos Sap

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 07

6 december 2014 11:30

Nour

Zaterdag 6 december de laatste competitiewedstrijd van het najaar. Een gelijkspel was voldoende om het kampioenschap binnen te halen maar vooraf in de kleedkamer werd duidelijk gemaakt dat we daar geen genoegen mee wilden nemen. Een clean sheet, ofwel 27 punten uit 9 wedstrijden was de doelstelling. Vanaf de 1e minuut was al duidelijk dat dit een makkie ging worden. Vanaf de aftrap sneden Milan en Tim met fraaie 1-2 tjes door de defensie heen en Tim had de snelste goal uit de historie kunnen maken maar schoot net naast. In de 7e minuut was het dan wel raak, Tim kreeg de bal fraai diep gespeeld door Sammy en rondde koel af 0-1. In de 15e minuut speelde Tim zich fraai vrij en schoot kiezelhard binnen 0-2. Het experiment met Sammy even in de spits pakte ook meteen goed uit, aangespeeld door Sebas kwam hij oog in oog met de keeper en punterde in de hoek raak 0-3. Vervolgens speelde Sammy fraai Milan aan en die scoorde schitterend in de bovenhoek 0-4. In de laatste minuut van de 1e helft kregen we nog een penalty mee. Net als vorige week nestelde Sebas zich achter de bal maar dit keer trof hij helaas geen doel, ruststand 0-4. In de rust konden dus met een gerust hart de bloemen en champagne al uit de auto gehaald worden. In de 2e helft geloofden we het wel, ondanks heel rommelig en matig spel van onze kant wisten we toch nog 4 keer te scoren, Daan op aangeven van Sammy 0-5, Tim wederom na een gruwelijke pegel 0-6, opnieuw Tim op aangeven van Sammy 0-7 en de slottreffer was opnieuw van Daan na een mooie steekpass van Moos, eindstand 0-8.  Toen kon het feest beginnen, op het veld werden de bloemen uitgereikt en de champagneflessen ontkurkt. Lekker zingen, gek doen, en op de foto gezet worden, wat een heerlijke taferelen. Het draaiboek lag ook al helemaal klaar, met zijn allen naar de vlotter voor een heerlijk patatje en een AA-tje, uitreiking van medailles en kampioenschalen en als klap op de vuurpijl.....een rondje door het dorp op de platte kar. Wat een fantastische ervaring was dat voor de boys, het was onwijs druk in het centrum en iedereen klapte en zwaaide voor onze luidkeels zingende en schreeuwende toppers, de eigenaar van max o larry kwam zelfs nog met 2 zakken oliebollen aanrennen die door onze boys gulzig werden opgegeten. Toen ging de kar weer richting vlotter en toog iedereen zeer voldaan naar huis. Wat een topdag mannen, graag wil ik een ieder bedanken die zich uitgesloofd heeft om deze dag onvergetelijk te maken, grote klasse!