F5 niet door naar de derde ronde in de beker

...
27'

F-pupillen, F5, Groep 3 31

13 december 2014 11:00

Dit keer was OG F4 onze tegenstander in de beker. Van OG F6 hadden we moeizaam gewonnen in de competitie. Dus we wisten dat we het zwaar zouden krijgen. We begonnen met Ahmed op doel en Ryan in het veld. De eerste helft hebben we niet veel kansen gehad. OG daarentegen wel. Gelukkig voor ons wisten ze er maar 1 te scoren. Ruststand 1-0. Lisa ging op doel en Ahmed kon gaan voetballen. De tweede helft liep al een stuk beter. Kansen werden gecreëerd maar niet afgemaakt met als gevolg dat OG in de 27ste minuut 2-0 maakte. Eindelijk....hierdoor werden wij wakker geschud. Ahmed werd door Kenzo in de diepte aangespeeld en ging op de goal af. Hij speelde nog iemand uit waardoor de bal iets te ver voor zich uit ging maar door een goede sliding wist hij alsnog de bal met de punt van zijn schoen binnen te glijden: 2-1. Hierdoor kregen wij nog meer vertrouwen. Wij gingen nog meer op de aanval spelen met als gevolg in de 38ste minuut weer een corner. Deze werd door Quinton laag voor gegeven. De bal viel tussen iedereen in. Ahmed pikte de bal op door deze in de hoek van het doel te schuiven: 2-2!! Wat er toen gebeurde....onbeschrijfelijk. De kids gingen helemaal uit hun dak...alsof ze de Champions League hadden gewonnen. Geweldig!!! Dat was een kippenvelmomentje :-P. De scheidsrechter liet nog 1 minuut doorgaan en floot af. We moesten penalties nemen om te beslissen wie er door ging in de beker. Ieder team 5 penalties. Helaas stond ons vizier dit keer niet op scherp. Alleen Farhaad wist voor ons te scoren en OG schoot er 4 in. Jongens en meiden jullie hebben de tweede helft keihard geknokt. Van een 2-0 achterstand teruggekomen tot 2-2. En jullie waren het enige F-team wat naar de tweede ronde van de beker ging. Hier mogen jullie trots op zijn!!

Dit was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Dinsdag 30 december nog een zaalvoetbaltoernooi in Uitgeest. Allemaal fijne feestdagen en een sportief 2015!!