ADO '20 JO9-1 - ADO '20 JO11-4

13 december 2014 9:15

Joost Sturkenboom

Onbekend

Vandaag werd voor de tweede keer dit seizoen tegen Ado’20 E4 geoefend. Waar we de vorige keer nog met 4-3 verloren ging het vandaag qua resultaat een stuk beter. Met Milan op doel liep de opbouw goed. Doordat de tegenstander niet altijd even snel omschakelde stonden de backs vaak vrij. Was dit niet het geval, dan dribbelde Milan goed op en speelde hij Lars in. Het was leuk om te zien dat we vanaf de opbouw kansen konden creëren. Dan hebben we natuurlijk ook een paar top aanvallers bij de F1 die die kansen wel kunnen afmaken. Vandaag was het Ramon die de hoofdrol op eiste. Met in de 1e helft een loepzuivere hattrick van Ramon gingen we de rust in met een 3-1 voorsprong.

De 2e helft was wel wat minder dan de 1e helft, maar toch hebben we nog leuk gevoetbald. Ramon en Lars wisten nog 2 mooie doelpunten te maken. Al helemaal die van Ramon was weer van grote klasse. Na een goede voorzet van Kjell wist Ramon hem knap in te tikken. Voor de toeschouwers was dit weer even genieten. Helaas kregen we nog wel een doelpunt tegen, maar uiteindelijk hebben we toch met ruime cijfers gewonnen van E4!! Waar Melle denkt dat 2 verschillende schoenen aan doen geluk brengt, denk ik dat het geluk brengt dat als de wedstrijd wordt gefilmd (hint hint). Hartstikke bedankt voor het filmen Sandra!

Milan: Een keeper staat er niet alleen om ballen te tegen te houden, maar ook om de opbouw te verzorgen. Dat heb jij vandaag uitstekend gedaan.

Jort: Je hebt vandaag weer goed gevoetbald. Toen je met een goede kapbeweging je tegenstander voorbij ging die 2 koppen groter was dan jou moesten we aan de zijkant wel lachen. Maar dat bewijst maar weer dat je een hele goede voetballer bent!!

Guus: Je hebt zoals altijd weer keihard gewerkt. Ik zie dat je techniek ook heel erg vooruit gaat. Volgende week gaan we even goed oefenen hoe je je man voor je kan houden maar ga zo door!

Kjell: Je gaat de laatste tijd heel erg vooruit. Je gaat de duels goed aan en vandaag maakte je ook nog een paar mooie acties.

Lars: Ik was blij dat je er toch bij kon zijn vandaag. Je bent een hele belangrijke speler voor de F1. Vandaag heb je lang op het middenveld gestaan en dat ging eigenlijk heel goed. Wel jammer dat je vader je mooie doelpunt niet heeft kunnen zien. Gelukkig staat het wel op film.

Sten: Je hebt vandaag goed verdedigd. Je blijft telkens goed kijken wanneer je moet instappen en gaat niet blind op de bal af.

Melle: Ik zie dat je steeds meer je techniek aan het gebruiken bent tijdens de wedstrijd. Ook zag ik je een paar keer goed overpassen wanneer je zag dat je geen actie kon maken. Leuk dat je nog even met E2 mocht meedoen en zelfs nog een keer scoorde. Ik zag de trainer van de tegenpartij nog verbaasd naar je kijken toen je scoorde.

Ramon: Met 4 doelpunten was je weer heel belangrijk. Maar toen ik je moeder zag op Ado wist ik dat het goed zou komen. Als je moeder kijkt scoor je altijd heel veel. Misschien moet ze elke week maar komen Ramon;)