Mike Gooijer (penalty)

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 14

14 februari 2015 13:00

O. Uder

Vandaag 14/2 stond de uitwedstrijd tegen Bloemendaal op het programma. We misten Sebas, Pim en Sammy maar gelukkig waren Wout en Ted bereid om in te vallen. Op papier mocht deze wedstrijd geen probleem opleveren maar toch moet je altijd waken voor onderschatting. De 1e helft was rommelig van onze kant. Ondanks waarschuwingen vooraf gingen teveel jongens voor eigen succes en dat kwam het spel niet ten goede. Pas in de 9e minuut wisten we de score te openen, en wat voor een goal.....De bal werd hoog voorgegeven en ala Zlatan scoorde Tim met een fraaie omhaal. Vanaf dat moment ging het iets beter lopen en voerden we de score tot de rust op naar 0-7 door doelpunten van Daan, Tim, Moos, Tim, Milan en Daan. In de rust nogmaals gewezen op de bal het werk laten doen en een speciale opdracht. De opdracht was om met zijn allen Tim in stelling te brengen om het clubrecord van het meeste aantal doelpunten in een wedstrijd op zijn naam te brengen. Of het kwam door deze doelstelling weet ik niet maar in de 2e helft ging de bal soepeltjes van voet naar voet en waren de combinaties heerlijk om te zien. Eerst scoorde Ted met een zeer fraaie trap in de kruising de 0-8 alvorens de Homanshow begon. Tim scoorde achtereenvolgens de 9e 10e 11e 12e 13e 14e en 15e treffer en bracht zijn totaal daardoor op 10 en pakte daarmee het record. Ted maakte de 16e treffer met een hele mooie stift in de kruising en keeper Mike tekende uit een penalty de 17e en daarmee slottreffer aan. Koning van de assist was Daan met maar liefst 5 assists. Op 7 maart spelen we de topper tegen EDO D1 en dan kunnen we eindelijk vol aan de bak.