25'

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 14

28 maart 2015 12:15

A. Anfluiting

Vandaag een lastige uitwedstrijd tegen VVC D2. Gezien de magere resultaten van de afgelopen weken was de doelstelling om de 3 punten uit Nieuw Vennep mee te nemen. Qua veldspel was het alleszins redelijk wat we op de mat legden en aan strijdlust ontbrak het ook niet. Het grote euvel bij ons blijft het missen van kansen. Nu Tim de laatste weken wat minder in vorm is blijkt hoe kwetsbaar we zijn in het afmaken van kansen. De mooiste kansen waren niet aan ons besteed en dan kan je nog zoveel domineren en 80% balbezit hebben, het rendement blijft dan nihil. In de 10e minuut wisten we nog wel op een 0-1 voorsprong te komen door een goal van Milan na een prima pass van Sammy, maar vlak voor rust werd het nog 1-1 door een blunder in onze defensie, rust 1-1. De 2e helft speelde zich volledig af op de helft van VVC maar zoals al eerder geschreven verzuimden wij de trekker over te halen. De eindstand werd dus een teleurstellende 1-1 helaas. Volgende keer de kansen benutten en jezelf daarmee belonen mannen!