Assist: Tim Homan
53'

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 14

16 mei 2015 10:10

Zaterdag 16 mei stond de laatste competitiewedstrijd tegen VVC D2 op het programma. Bij winst zouden we op een prima 2e plek eindigen en daar gingen we vol voor. VVC trad aan met een behoorlijk leuk team maar was niet opgewassen tegen een ontketend ADO. Wie anders dan Tim brak de score al na 8 minuten open met een fraaie schuiver van buiten de zestien 1-0, op aangeven van Moos. In de 19e minuut tekende Tim de mooiste treffer van de wedstrijd aan, hij zag de keeper van VVC te ver voor zijn doel staan en met een weergaloze stift die zelfs nog even in de kruising bleef hangen bracht hij de score op 2-0. Met deze stand gingen we ook de rust in. Na de rust gingen we onverdroten verder met het goede spel. Uit een corner van Ference pikte Pim de bal op en schoot droog raak 3-0. Inde 38e minuut werd Tim diep gestuurd door Sammy en liet de verdediging zijn hielen zien, 1 op 1 op de keeper maakte hij geen fout 4-0. Na een vlotte combinatie tussen Sebas en Tim zette laatstgenoemde Joris vrij voor de goal en die profiteerde dankbaar van dit cadeautje en schoof de 5-0 binnen. Het slotakkoord was weer voor Tim, aangespeeld door Ties krulde hij vanaf rand zestien meter de bal fraai in de kruising, eindstand 6-0. Mannen, we hebben echt een heerlijk seizoen gedraaid, najaarskampioen, kwartfinale beker, en 2e in voorjaarscompetitie. Het is dat EDO bij de laatste 2 een te grote sta in de weg bleek anders had het wel eens een legendarisch seizoen kunnen worden maar al met al kunnen we terugkijken op een fantastisch jaar!