DEM D2

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 06

14 november 2015 9:45

Hoe herstelt Ado na de nederlaag van vorige week?

Na de zware nederlaag van vorige week, moesten we deze week de goede lijn weer oppakken tegen DEM D2. Op papier leek dat wel een makkelijke tegenstander, maar in de praktijk bleek dat minder waar.

Sinds lange tijd was de gehele selectie fit, Laurens was eindelijk genezen van gebroken vingers.Dit betekende dat er hier en daar wat wijzigingen waren in het team, aangezien we 4 wissels hebben.

Beginopstelling: Rubén in het doel, verdediging vlnr Jessie, Wout, Sven en Tim, middenveld vlnr Bart, Sam en Siemen, aanval vlnr Joshua, Tom en Sem. In de wissel, Corné, Joris, Laurens en Robin.

Door de harde wind was het in de 1ste helft erg rommelig. Goed samenspel was met dit weer dan ook eigenlijk niet mogelijk.DEM schoot de bal vaak ver naar voren en uit 1 van deze ballen maakten ze na twijfelen van Rubén de 0-1.

Hierna gingen wij iets beter spelen en kregen we wat kansen. Helaas kon alleen de actie van Sem omgezet worden in een doelpunt 1-1.

Tot overmaat van ramp maakte DEM vlak voor de rust de 1-2 met een schot uit 2de lijn, waar Rubén net niet bij kon.

Met de wind in de rug de tweede helft gingen de jongens voor de overwinning. Ook nu was het lastig voetballen, aangezien de wind vaak de bal opeiste en niet alle passes goed aankwamen daardoor.

De 2-2 kwam op naam van Joshua, die na een scrimmage bij een corner, alert was bij de 2de paal om de bal hard in te schieten.

Terwijl Bart de bal snel wilde meenemen werd hij neergehaald door de keeper. Dit was gezien door de scheids, die de keeper eruit stuurde.

Er was nog tijd voor de winnende goal, en met man en macht gingen de jongens in de aanval, maar de scheids (onterecht buitenspel afgekeurde goal) en pech en geen geluk in de afwerking, maakte dat we deze wedstrijd gelijk speelden met 2-2.

Ondanks het niet verwachte resultaat waren er toch positieve dingen.Vooral 2de helft werd er redelijk gevoetbald en werden er veel kansen gecreëerd.

Maar wat vooral opviel was dat we niet bij de pakken neer gingen zitten en er alles aan gedaan hebben om wedstrijd te winnen.

Dit lukt helaas niet altijd, maar je moet het wel altijd proberen en positief blijven.

Komende week weer lekker trainen en volgende week een oefenwedstrijd tegen DSS onder 12.