We gingen op bezoek bij Zandvoort, dat de afgelopen 2 wedstrijden gewonnen had.
Gelukkig was Robin hersteld van een verkoudheid, zodat we,
ondanks de afwezigheid van Joris (ziek) en Bart (met de D1 mee) toch 2 wissels hadden.

Er stond een flinke wind en dat het lastig voetballen zou worden was wel duidelijk.
We begonnen met de volgende opstelling:
Rubén in het doel. In de verdediging Jessie, Corné, Sven en Tim. Op het middenveld Wout, Siemen en Sam.
In de voorhoede Joshua, Tom en Laurens.

We begonnen de wedstrijd met wind mee, om zo te proberen veel goals te maken in de 1ste helft en in de 2de wat rustiger aan te kunnen doen. Het pakte helaas wat anders uit.
Na de snelle 0-1 van Laurens middels een prachtige omhaal hoog in het doel, ging het allemaal niet zo heel soepel.
Veel balverlies, duels werden niet gewonnen, weinig overspelen en weinig kansen.
Door niet ingrijpen in onze verdediging kon Zandvoort halverwege de 1ste helft gelijk maken, 1-1!
Hierna gingen we iets beter spelen en dat resulteerde vlak voor rust in de 1-2.
Na prima samenspel en de bal 1 keer raken van Tom en Joshua was het uiteindelijk goaltjesdief Laurens die de 1-2 binnenschoot.

Na even uitrusten in de kleedkamer en wat oppepende woorden van Jesus begonnen we aan de 2de helft met wind tegen.
Wat een verandering!! We gingen nu weer voetballen, de bal ging soepel van speler naar speler en we zetten vroeg druk, waardoor
onze tegenstander niet aan voetballen toe kwam. Ze schoten de bal alleen maar naar voren.
Na weer goed samenspel op het middenveld kreeg Sam de bal voor zijn voeten en schoot vanaf de rand 16 meter op doel.
De bal leek houdbaar voor de keeper, maar hij kon toch net niet bij de bal, waardoor deze in het doel rolde, 1-3!!
Dit was de genadeklap voor Zandvoort.
Ze kregen nog wel wat kansjes, maar door prima keeperswerk van Rubén en wat hulp van de paal, werd er door Zandvoort niet meer gescoord.
Ado scoorde nog wel 1 keer en die goal kwam weer van de voet van Laurens. Dit keer middels en penalty, 1-4!!

Al met al een prima wedstrijd op deze winderige dag, die ons een verdiende 3de plek oplevert in de competitie.
Vandaag zijn er 2 spelers van de week:
Laurens omdat hij 3x gescoord heeft en Rubén omdat hij ervoor zorgde dat Zandvoort na de 1-3 niet terug kwam in de wedstrijd.

Volgende week de laatste wedstrijd van deze competitie tegen Spaarnwoude.