Prima wedstrijd JO9-4 - helaas nipt verloren

ADO '20 JO9-4

Daan Groen (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

21 januari 2017 9:00

Vandaag mochten we om 9 uur tegen Velsen JO9-2 spelen. Gelukkig op kunstgras, dus kon de wedstrijd doorgaan. Vandaag met Joost op doel en 7 fanatieke jongens in het veld.
Vanaf de 1e minuut nam ADO het initiatief en waren we op de helft van de tegenstander. Als Velsen toch door wilde breken hielden Daan van der Helm en Koen alles tegen. We kregen geen hele grote kansen, maar we waren wel duidelijk beter. Net zoals vorige week speelde we veel over en maakten we goed gebruik van de ruimtes aan de zijkanten op het veld.
Bij 1 onoplettendheid kon Velsen scoren, maar heel snel daarna maakte Daan Groen met schitterend schot gelijk en gingen we rusten met 1-1.

De 2e helft was een kopie en weer was ADO heel goed aan het voetballen en speelden we goed over naar elkaar. Nu weer 1 kans voor Velsen en 1 doelpunt. We moisten weer in de achtervolging en het lukte helaas niet om nog de zeer verdiende gelijkmaker te maken. Jammer genoeg daardoor met 2-1 verloren. Maar mannen we kunnen terugkijken op een hele geode wedstrijd waar iedereen fanantiek heft gevochten, veel ballen heft afgepakt en veel mooi samenspel.
De leiders en het publiek hebben enorm genoten. Ga zo door en we gaan heel snel de 1e competitie overwinning pakken.