Prima wedstrijd JO9-4 - wordt niet beloond met punten

Ünal Yildiz (intikker)

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

28 januari 2017 9:00

Vandaag moesten we thuis tegen Haarlem-Kennemerland JO9-3 op het kunstgras.
De eerste 10 minuten stonden we flink onder druk en was de tegenstander beter. Met kunst- en vliegwerk bleef de achterstand tot 2-0 beperkt. Na 10 minuten gooiden jullie de schroom van je af en gingen jullie prima voetballen wat resulteerde in 2 mooie goals van Qiullermo en Joost. Bijna scoorden we nog voor de rust, maar uiteindelijk gingen we met 2-2 rusten.

De 2e helft begon gelijk als de 1e helft en stonden we vrij snel met 5-2 achter. Door doelpunten van Qiullermo en Tughan kwamen we terug tot 5-4 en was het enorm spannend. Jammer hadden we wat wissels in de achterhoede en kregen we snel een aantal doelpunten tegen. Joost zorgde voor het slotakkoord en maakte ons 5e doelpunt.
De uitslag was uiteindelijk 5-9; een doelpunten festijn was deze wedstrijd die voor iedereen erg leuk was om te zien. Veel mooie aanvallen, fel verdedigen en prima overspelen.

Mannen dit was van jullie kant echt een geweldige wedstrijd. Jullie vinden elkaar steeds beter en zorgen met goed overspelen voor veel kansen en mooie goals! Ga zo door en we gaan snel in deze competitie punten pakken.