JO9-4 pakt eerste punt van de competitie!!!!!!!

Daan Groen (schot)
Joost Bal (schot)

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

4 februari 2017 9:00

Vandaag mochten we om 9 uur thuis tegen OG uit Haarlem. In de eerste competitie hadden we met 7-1 verloren, dus moesten aan de bak en dat nog wel zonder onze laatste man Daan van der Helm.
We moesten wat wisselingen in de opstelling maken; met name in de achterhoede. Vandaag stonden Koen, Glenn en Mick in de achterhoede en Ruben op doel. De mannen hebben enorm gebikkeld waardoor de jongens voorin doelpunten konden maken.

We gingen direct in de aanval en kwamen op een 1-0 voorsprong. De eerste keer voor onze jongens dat we op voorsprong kwamen. In de 1e helft ging het spel over en weer en bleven we iedere keer op voorsprong en stonden we 4-3 voor met de rust.
In de 2e helft gingen we sterk verder en stonden met nog 10 minuten te spelen 7-3 voor. Geweldig iedereen dacht al aan de 1e overwinning. Maar helaas hielden we de voorsprong niet vast en de laatste 10 minuten was het verschil in leeftijd en ook de 2 wissels van OG doorslaggevend, waardoor het nog 7-7 werd.
OG ging op zoek naar de winnende treffer en met een schitterende redding zorgde Ruben ervoor dat het gelijk bleef. Wat een schtiterende redding was dat Ruben!!

Jongens geweldig dat we het 1e punt hebben gehaald met enorm veel enthousiasme en inzet van jullie allemaal. Weer veel overgespeeld waardoor we enorm veel kansen hebben gecreeerd en ook 7 goals hebben gemaakt. Klasse en de volgende week pakken we bij ODIN de 3 punten.