2 - 5

ADO '20 JO8-2

Onder 8 zaterdag, JO8-2, 2e klasse 10

25 maart 2017 11:00

Een heerlijke zaterdagochtend om te mogen voetballen. Dit keer op een later tijdstip dan gebruikelijk, namelijk 11:00 uur te Assendelft, en dat beviel de ouders prima. Voor de jongens had het wel een uurtje eerder gemogen, want de meeste stonden al te trappelen om de te mogen ballen.

Na 3 verloren uitwedstrijden dit seizoen moest vandaag geprobeerd worden de eerste 3-punter UIT te pakken. We speelden tegen SVA, ook een winterinstromer in deze competitie, dus dat beloofde net als de wedstrijd op de Vlotter een leuke te worden.

De eerste helft in de Mini-Arena werd er prima gespeeld door de jongens. SVA kwam nauwelijk bij ons doel en de jongens creëerden een paar goede kansen. Het leverde een verdiende 3-0 ruststand voor Ado'20 op.

De jongens kwamen in de rust de kleedkamer in en dachten dat ze de drie punten al binnen hadden. In de rust werd er dan ook door de leiders aangegeven dat de jongens en meiden van SVA er ook 3 in één helft kunnen scoren en dat er niet te vroeg gejuicht mag worden. Ook met het oog op de 3 laatste 2e-helften die de jongens hadden gespeeld, want daaruit bleek dat de energie wat op/weg is.

De 2e helft werd inderdaad een iets minder fanatieke van onze kant. Dit kwam de wedstrijd wel ten goede want SVA werd af en toe best gevaarlijk. Uiteindelijk een gelijkwaardige 2e helft met aan beide kanten 2 doelpunten.

De eerste 3-punter UIT is dus een feit na deze 5-2 overwinning, top gedaan jongens....

Aanstaande zaterdag wacht Kon.HFC (die ons in de nek hijgt op de ranglijst) op ons eigen sportpark. Kijken of we de ongeslagen status op de Vlotter kunnen behouden.