1 - 3

ODIN 59 JO9-6

Onder 9 zaterdag, JO9-4, 6e klasse 20

25 maart 2017 9:00

Vandaag tegen de ongenaakbare koploper ODIN. Zonder Daan Groen en met Sietse Niesten als invaller begonnen we direct fel en stonden we na 1 minuut al met 1-0 voor door een geweldige knal van Quillermo. In de volgende minuten waren we ODIN de baas en waren we veel in de aanval. Dat resulteerde nog niet in veel kansen. In het verloop van de 1e helft werd ODIN sterker en moesten we verdedigen. Onder aanvoering van een hele sterke Sietse stond de achterhoede als een huis en kreeg Ruben op doel weinig te doen. ODIN begon fysieker te spelen en probeerde zo gebruik te maken van het feit dat ze allemaal 2e jaars zijn. We gaven niet op en gingen met 1-0 rusten.

In de 2e helft hetzelfde beeld waar we ook nog regelmatig zelf eruit konden komen. Joost maakte bijna de 2-0, maar helaas haalde de keeper nog uit de kruising. We moesten al meer terug en de tegen goal kon niet uitblijven; ODIN werd sterker. Een 1-1 gelijkspel zou een geweldig resultaat zijn, maar helaas duurde de wedstrijd 5 minuten te lang en kregen we in die laatste minuten 2 goals tegen. Geen schande jongens om van deze tegenstander te verliezen. Jullie hebben echt allemaal als leeuwen gevochten en zo fanatiek als vandaag heb ik jullie nog niet eerder zien verdedigen; wat een bikkels!!

Sietse enorm bedankt dat je hebt meegedaan; je was een voorbeeld voor alle jongens met je tomeloze inzet, je pittige duels en vooral de mooie openingen en passjes! Dat wordt morgen pittig als we tegen jouw team gaan spelen.

Jongens we moeten eind april nog naar ODIN en gaan dan revanche nemen. We gaan iets meer aanvallen en laten ons niet afschrikken door het fysieke spel!