Onbekend

Helaas hebben de jongens de ongeslagen status THUIS niet weten te behouden.

Na wat verwarring bij de ouders m.b.t. het kleedkamernummer was iedereen uiteindelijk op tijd omgekleed voor de warming-up.

Tijdens de warming-up zag het er prima uit en deden de jongens allemaal lekker mee. Balletjes werden prima gekaatst en dus klaar voor de match (zou je zeggen).

De eerste helft begon en het was allemaal erg rommelig en dromerig van onze kant. Hat fanatisme zat er er niet helemaal lekker in en dan is het lastig voetballen aangezien de jongens nog geen vaste posities hebben in het veld. We kregen ondanks de slappe start wel wat kansen, maar die werden niet benut of lekker uitgespeeld. Kon. HFC kwam uiteindelijk op 1-0 door een balletjeswachter, die een verdwaald schot naar voren van hun kant, erin schoot. Daarna nog 2 doelpunten om de oren dus met 3-0 achter de rust in.

In de rust aan de jongens aangegeven dat het allemaal iets fanatieker mag en dat hadden ze goed opgepakt bij de start van de tweede helft. De tweede helft was zeker een stuk beter van onze kant (overigens raar want dat is de voorgaande wedstrijden echt anders geweest). De jongens waren beter in de duels en dat resulteerde in 3 doelpunten. Helaas maakte Kon. HFC er ook 3 waarvan weer 2 door een balletjeswachter en dat resulteerde uiteindelijk in een 3-6 verliespartij.

Volgende week de wedstrijd starten zoals we vandaag de tweede helft deden en we kunnen weer proberen de overwinning en de 3 puntjes mee te nemen bij Onze Gezellen.