Verslag van de wedstrijd Uitgeest-ADO'20 elite dames. (3-2)

FC Uitgeest VR30+1

3 - 2

ADO '20 VR30+1

Competitie

1e klasse poule E VR30+

Datum

10 januari 2020 20:00

Accommodatie

Kooi, de
Isaac Sweerslaan 5
2121VN
BENNEBROEK
tel. 023-5846156

Nou dat was 'm dan. De eerste wedstrijd van ons seizoen. Sommige hadden 1 of 2 keer getraind, maar de meesten van ons kwamen ongetraind het veld op. Wat was onze verwachting? Zouden we het ongetraind gaan redden tegen Uitgeest dat al sinds vorig seizoen samen speelt? Of zouden we keihard met dubbele cijfers de pottenbak op gaan? We gingen het wel zien, belangrijkste was dat we vooral gingen genieten en lol hadden in het voetballen!
Wij mochten af trappen en al gauw was te zien dat velen van ons het voetballen niet verleerd waren. En dat de nieuwelingen speelden alsof ze al vaker gevoetbald hadden. Ik wist niet wat ik zag en al snel stonden we met 0-1 voor door een prachtig doelpunt van Marlijn!
Uitgeest was waarschijnlijk met de gedachte dat ze tegen een team moesten spelen die net bij elkaar was te makkelijk het veld op gestapt. En al gauw vloog de 0-2 na een prachtige solo van Marlijn er ook in.
Uitgeest was wakker geschud. Ook zij gingen harder spelen en meer overtikken en dat resulteerde ook in 2 doelpunten. Dus met 2-2 gingen we de rust in.
We waren het er over eens dat we eigenlijk best lekker bezig waren en dat we zomaar eens deze wedstrijd konden gaan winnen. Dus vol goede moed gingen we de tweede helft in. Maar ook uitgeest had een peptalk gehad, dus ook zij gingen goed de tweede helft in.
Na wat kansen van uitgeest hielden we gelukkig stand. Verdedigend stonden we sterk en konden we ook regelmatig in de aanval. Alleen het afmaken ontbrak. Helaas, daar waar het afmaken bij ons niet lukte, lukte het bij uitgeest wel. 3-2.
Het was een leuke wedstrijd en we hebben allemaal stuk voor stuk gerockt 👊🏻💪🏻
Helaas moest onze nieuweling Jojanneke vroegtijdig stoppen in verband met een blessure, sterkte!!!
Over 2 weken thuis, weer tegen uitgeest en dan gaan wij winnen, revanche!!!!!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!