opmerkingen

Wissel spelers: - Dean / Stef 15 min - Sepp / Tein 30 min - Ben / Ruud 45 min - Jari / Mees 60 min

Opstelling

Tijdens de Kick-off voor de ouders vroeg in de ochtend kwam het al met bakken naar benden. Enorm veel regen., maar het mocht de pret niet drukken.

H'lem had in de ochtend veel last van files, maar ook van de regen. Daar bovenop begonnen we ook 10 minuten later. Vervolgens werd het door felheid en pressen, toch nog een stukje vervelender voor onze tegenstander want na een kwartier kwamen we op voorsprong. Tien minuten later uit een kluts met een prima schot werd het 2-0.

De koppies gingen een beetje hangen aan de andere kant en iedereen was toch wel een beetje blij om even naar de kleedkamer te gaan.

1e helft op het hoofdveld en alle regen kwam het veld niet ten goede. De Heemskerkse moesson had het veld flink onder handen genomen. In de pauze werd door de scheidsrechter de wedstrijd afgelast want het kunstgras liet los.

Maar gelukkig, twee minuten later kwam hij terug van zijn besluit er kon worden hervat maar op gras, veld D was bespeelbaar.

Weersomstandigheden speelden een grote rol tijdens deze wedstrijd. Op Veld D viel er gek genoeg iets minder regen in de eerste 10 miuten, maar daarna kwam het weer goed naar beneden. Desondanks konden we door.

Wisseling van veld zorgde voor 'werkvoetbal' en weinig lijn. Combineren ging desondanks van tijd tot tijd redelijk goed en het werd wat feller van beide kanten. Ook was de amusementswaarde prima. Er gebeurde veel. Met zelfs twee penalty's tegen en fantastisch keeperswerk van Sem Besse., bleef de schade beperkt. Uitstekend gedaan.

Er werd nog een doelpunt van ons afgekeurd door buitenspelpositie, maar dat mocht niet baten achtereenvolgens werd in de tweede helft 3-0 en kort daarna 3-1. Toen de genadeklap werd uitgedeeld was het gedaan voor H'lem. Eindstand 4-1