ADO '20 VR30+1

1e klasse 1

4 september 2020 20:00

B. (Bas) Frelink

Eindelijk, eindelijk, we mochten weer, we mochten eindelijk weer een wedstrijd spelen. Als blije eien gingen we op weg naar Wijdewormer. Nadat bijna iedereen zich wel gemeld had bij AZ, de jeu de boules- of de honkbal vereniging kwamen we dan toch aan bij ZCFC.
We liepen de barbecue-lucht tegemoet en in die "frisse" lucht mochten we ons omkleden... oftewel schoenen wisselen, want omkleden doen we geheel ‘corona proof’ thuis. Met een hoop nieuwe meiden begonnen we aan de warming-up, dat viel even tegen, misschien toch maar wat aan de conditie gaan doen.

Gelukkig had onze geblesseerde Cindy de opstelling gemaakt en kon de wedstrijd beginnen. We speelden gelukkig tegen een team die pas 4 jaar met elkaar samen spelen...
Maar met onze sterverdedigster in de spits moest het goed komen. Binnen geringe tijd lagen echter de eerste ballen al achter Ilona in het net.
De eerste helft stond het al om en nabij de 6-0.
We kregen dus een flinke veeg uit de pan, maar de tweede helft moest en zou het beter gaan. De trouwe supporters van de tegenpartij waren naar binnen gegaan om het Nederlands elftal te zien spelen, dus zonder hun support moest het wel slechter gaan bij de tegenstander.
En inderdaad... het ging zéker slechter bij de tegenstander. Ze wisten er in de tweede helft ‘maar’ 5 in te prikken en ja ja, wij, oftewel onze Carola scoorde in de laatste seconden van de wedstrijd de 11-1.
Als de wedstrijd iets langer had geduurd, hadden we er misschien nog een gelijkspel uit weten te halen. Vol positieve moed gaan we weer trainen en met het plezier dat we met elkaar hebben moet er vast een mooie vrijdagavond komen met winst voor ons!
Mirjam bedankt voor de bubbels na de wedstrijd, hadden we wel verdiend!