Milou Sijm (schot)
58'

17 oktober 2020 9:30

Onbekend

Vakantie en Corona maatregelen, dus geen reguliere wedstrijden. Een goed moment om onderling een wedstrijd te spelen.

De wedstrijd werd in 3 blokken van 20 minuten ingedeeld, om waar nodig wat veranderingen en rust toe te passen.

MO13 had een wat lage bezetting en kreeg van MO15 (na loting) in de eerste 20 minuten Lisa en de tweede 20 minuten Iris Kapitein te leen. De laatste 20 minuten stonden de 11 van MO13 er alleen voor.

Er waren meteen vanaf het begin over en weer een aantal kansen, maar toch duurde het tot de 16e minuut dat Zoë met de bal in de 16 meter belandde en nog een laatste verdediger uit wist te spelen. Daarna schoof ze de bal voor het doel en de keepster langs, zo in de voeten van Milou, die kon hem rustig intikken, prima aanval.

Bij het 2e blok was Lisa weer terug bij MO15 en dat was te merken. Na 4 minuten kreeg ze de bal door Maureen aangespeeld en wist te scoren, nog maar 3 minuten later was het weer raak door Lisa, 3-0.

In de 29e minuut trapte de keepster de bal wat ongelukkig uit, deze belandde in de voeten van Maureen, die hem vakkundig hoog het doel in schoot, 4-0.

Lisa zou Lisa niet zijn als ze niet voor de hattrick zou gaan, in de 31e minuut maakte ze de 5-0.

MO13 had zo nu en dan wel een uitbraak, maar die werden door de verdeging op tijd onschadelijk gemaakt.

In het 3e blok waren er duidelijk een aantal verschuivingen toegepast en werd Wende een aantal keer goed weggestuurd, met haar snelheid en enige onoplettendheid van MO15 wist ze voor gevaar te zorgen. Bij 1 van deze aanvallen botste ze in de 16 meter tegen Elena op, wat een penalty voor MO13 opleverde, die werd door Tamar netjes laag in de hoek ingeschoten, hoewel Lieker er nog dicht bij kwam, 5-1.

MO13 bleef aanvallend voetballen en MO15 liet dat te veel toe. Een aantal corners later werd de bal niet goed weggewerkt en kwam voor de voeten van Manon, 5-2.

MO15 had nog wel een aantal kansen, waarvan Milou er nog 1 verzilverde, eindstand 6-2.

Een leuke wedstrijd die zeker voor herhaling vatbaar is, volgende week tegen een completere bezetting van MO13-1.