52'
55'
Lisa Warren (afstandschot)

14 november 2020 9:30

Dit keer een potje voetbal met gemengde teams bestaande uit MO15-1 en MO13-2 speelsters.

De meiden waren ingedeeld om tegen een teamgenoot op het veld te staan, dat zorgde voor een leuke, eerlijke wedstrijd, alle meiden hadden er veel zin in. Hoewel er een aantal meiden van MO15 daardoor op een andere positie terecht kwamen dan ze gewend waren.

Je kon goed zien dat de meiden van MO13 konden profiteren van de ervaring van MO15 en zich daaraan konden optrekken.

Het eerste doelpunt viel voor team blauw in de 12e minuut door een goed geplaatst schot van Maureen. Echter was de voorsprong van korte duur, in de 14e minuut wist Lisa, na een assist van Milou team groen alweer op gelijke hoogte te brengen.

Beide kanten bleven de aanval opzoeken, veelal door lange ballen naar voren.

In de 19e minuut was het weer aan Maureen om team blauw op voorsprong te brengen. Het laatste doelpunt van de eerste helft was weer voor team blauw, dit keer wis Zoë het doel te vinden na een assist van Nina.

Een vermakelijke eerste helft met over en weer meerdere kansen. Na een korte drinkpauze en een paar kleine wisselingen in de teams werd er begonnen aan de tweede helft.

Ook in de tweede helft was Maureen goed op dreef, met in de 38e minuut een mooi afstandsschot en in de 47e minuut een goede loopactie, waarbij ze bijna het halve veld afgelegd had, 5-1 voor blauw.

De meeste kansen bleven door team blauw gecreëerd worden in de tweede helft.

En tot overmaat van ramp kreeg Elena de bal op haar hand in de eigen 16 meter. Zoë wist met wat mazzel de penalty te benutten, want keepster Suus (MO13) zat er goed bij.

Lisa wist in de 55e minuut de eer nog enigszins te herstellen door van een mooie afstand de bal achter Lieke te werken.

Voor de meiden een leuke, leerzame wedstrijd, waarbij iedereen in het voetbal betrokken werd. Eindstand 6-2 voor team blauw.