Lisa Warren (intikker)
66'

16 januari 2021 13:00

Onbekend

In de kou en met sneeuw in het verschiet begonnen MO15-1 en JO13-3 om 13.00 uur aan een leuke pot voetbal.

Aan beide kanten werd goed gevoetbald en werd de aanval steeds weer opgezocht.

In de achtste minuut was het JO13-3 die de snelle spits er opuit stuurde, hij wist de verdediging achter zich te laten en te scoren.

En dat terwijl de meiden eigenlijk meer de aanval opzochten.
In de 21e minuut resulteerde dat in een perfecte steekpass van Maureen op Lisa, die wist beheerst af te ronden. 1-1, het kon weer alle kanten op.

Tegen het eind van de eerste helft werd de druk van de meiden steeds groter.
Nina zette het vlak over de middenlijn op een lopen en speelde 4 tegenstanders uit, met een mooi geplaatst schot wist ze haar actie te belonen. 2-1 in de 34e minuut.
Niet veel later was het Milou die vlak buiten de 16 de bal kreeg en met wat gefrommel langs 3 verdedigers wist te komen, een prachtig geplaatst schot in de verre onderhoek, 3-1.

Na de rust hadden de jongen het op hun heupen, de spits werd regelmatig op het doel van de meiden af gestuurd. Dat resulteerde in in 9 minuten in 2 tegendoelpunten en weer een gelijke stand.
Tot overmaat van ramp wist de linksbuiten van de jongens er 3 minuten later nog 1 in te prikken, de mooie voorsprong was nu omgezet in een achterstand.

Dat was voor de meiden reden om de schouders er onder te zetten.
Lisa wist in de 15e minuut de keeper te passeren, 4-4.
Helaas werd bij de aftrap de spits van de jongens meteen weggestuurd, de meiden waren daar nog niet klaar voor, 4-5.

In de 21e minuut nam de keeper van JO13-3 een nogal beroerde achterbal, recht in de voeten van Lisa die vlak buiten de 16 meter opgesteld stond. Ze raakte hem niet bepaald goed, met haar scheenbeen.
Toch hobbelde de bal naar de verre hoek, de keeper was net te laat. 5-5.