Lisa Warren (penalty)

6 februari 2021 15:00

Met een stevige wind die over de Vlotter waaide voelde het behoorlijk koud aan (vooral langs de lijn).

De wind bleek ook van invloed op het verloop van de wedstrijd.

De eerste helft had MO13 de wind mee. De wedstrijd speelde zich, mede door wat slap spel van MO15 voor 90% af op de helft van MO15.

MO13 zocht telkens weer de aanval op, maar MO15 wist de doelpunten telkens net op tijd te verijdelen.

Bij 1 van de corners was het dan toch raak. Tamar draaide de bal, enigszins geholpen door de wind via Lieke's vingertoppen het doel in. Een terechte 1-0 voorsprong voor MO13.

In de rust werd geprobeerd MO15 te motiveren om feller te zijn, dat (en nu windje mee) bleek te helpen.

Hoewel MO13 toch een aantal keer gevaarlijk werd, was het vooral aan MO15 om deze helft de aanval op te zoeken.

In de 36e minuut wist Lisa een lage bal richting de tweede paal te sturen, daar kon Zoë de bal eenvoudig het doel in tikken, 1-1.

Nog maar 4 minuten later probeerde Zoë een voorzet te geven, Floor deed in een reflex haar handen omhoog, hands in de 16 meter en dus een penalty voor MO15.
Lisa schoot de bal hard en zuiver langs de keeper.

Vooral Wende werd aan de kant van MO13 regelmatig weggestuurd, maar Mia had blijkbaar krachtvoer gegeten, want ze wist haar nagenoeg elke keer bij te houden en de bal van haar af te pakken.
Aan beide kanten waren er nog wel kansen, maar die werden helaas niet benut.

Met een eindstand van 1-2, een leuke strijdlustige wedstrijd.