49'
68'
Iris Kapitein (intikker)

27 februari 2021 11:00

De ochtend begon nog met bewolking, maar bij de start van de wedstrijd was de lucht strakblauw, uitstekend voetbalweer.

De meiden van MO15-1 (14 stuks) en MO13-2 (11 stuks) werden verdeeld over 2 teams.
Team blauw tegen team oranje of, volgens de meiden, de frikandellen tegen de worstenvingers.

De teams waren vooral in het begin van de wedstrijd goed aan elkaar gewaagd.
Het was Lisa voor team blauw die in de 9e minuut de score wist te openen.

Maar in het tweede deel van de eerste helft wist team oranje de overhand te nemen.
In de 20e minuut was het Noémie die de stand gelijk trok.
Oranje bleef aandringen en beloonde zichzelf in de 30 minuut met een doelpunt van Maureen, nog maar 3 minuten was het weer raak.
Dit keer weer een uitbraak van Noémie, waarbij de verdediging van blauw ver te zoeken was.

De tweede helft was het blauw die het er niet bij lieten zitten.

In de 40e minuut was het Elena die de corner van Lisa eenvoudig in kon tikken.
1 minuut later wist Lisa de stand weer gelijk te trekken, 3-3.

Maar daar liet blauw het niet bij zitten, in de 43e, 47e én 49e minuut was het weer Lisa die trefzeker was.

In de 68e minuut was het Iris K. die knap achter de verdediging wist te komen en de bal langs Lieke kon tikken.

Een leuke wedstrijd, prachtig weer en met 10 doelpunten een mooie uitslag 6-4.