45'
Iris Kapitein (corner)
59'

3 april 2021 11:00

Vandaag de inmiddels meest herhaalde wedstrijd van dit seizoen, MO15-1 tegen MO13-1.

Onder toeziend oog van een aantal trainers en coördinator startte MO15 de wedstrijd met de aftrap. Vanaf de eerste minuut werd door beide teams goed druk gezet, waardoor kansen over en weer niet uitbleven.

Anouk kreeg op zo'n 25 meter van het doel de bal aangespeeld, ze wist een verdedigster uit te spelen, maar werd nog wel onder druk gezet. Met haar grote teen wist ze net binnen de 16 de bal genoeg vaart en richting mee te geven om de bal, door Lieke's benen heen, de goal in te tikken.
Zelf geloofde ze in eerste instantie niet eens dat ze gescoord had, 1-0 voor MO13 in de 6e minuut.

Beide teams bleven goed aan elkaar gewaagd, met o.a. een paar grote kansen voor MO15.
Helaas stond het vizier niet op scherp in de eerste helft.

De tweede helft had MO15 duidelijk de overhand, met al snel een aantal grote kansen. De bal verliet zelden de helft van MO13.
Toch was het MO13 die door een uitbraad van Wende, met een goede passeeractie langs Lieke, de 2-0 wist te scoren. Daarbij raakte ze wel geblesseerd en moest Wende gewisseld worden.

MO15 gaf de moet niet op en bleef het doel van MO13 opzoeken. Telkens net niet scherp genoeg.
De grootste kans was van Maureen, die van dichtbij de lange hoek opzocht, helaas wist Selina zich net genoeg uit te strekken, een prima redding.

Rond de 50e minuut kreeg Anouk in de 16 van MO13 een bal in haar gezicht. In eerste instantie probeerde ze nog verder te spelen, maar moest ze helaas naar de kant. Aangezien de wissels bij MO13 op waren, viel Fleur het laatste gedeelte van de wedstrijd bij MO13 in.

In de 58e minuut kreeg MO15 een corner. Lisa draaide de bal prima in, maar in de baan van de bal stond Tamar, die de bal via de paal naast kopte.
Uit de corner die daaruit volgde, dit keer over Tamar heen, kwam de bal voor de voeten van Iris K, van dichtbij knalde ze de bal het doel in. Toch nog een eretreffer, 2-1.

Voor MO15 zat er zeker meer in vandaag, ze domineerde de 2e helft volledig, helaas ontbrak het aan scherpte en werden redelijk wat schoten door verdedigsters van MO13 geblokkeerd.