55'
Lisa Warren (schot)

27 maart 2021 11:00

Weer een leuk trainingswedstrijdje met MO15-1 en MO13-2.

De meiden werden weer verdeeld over 2 teams, door wat afwezigen (voor bij MO13-2) met slechts 1 wissel per team.

De wedstrijd ging vanaf het begin gelijk op en dat is tot het eind zo gebleven.

Het was team oranje dat na 10 minuten op voorsprong kwam door een afstandsschot van Nina, na een goede assist van Lisa.

Niet veel later wist team blauw de stand weer gelijk te trekken. Zoë was het die na een goede loopactie en wat gerommel in de verdediging wist te scoren.
5 minuutjes later was het de beurt aan Maureen om raak te schieten, 2-1 voor team blauw.

Er bleven aan beide kanten kansen gecreëerd worden, toch was het weer Maureen die na Suus uitgekapt te hebben de bal netjes langs de keepster wist te werken.
Ruststand 3-1.

Met een keeperswissel (door blessure) bij team blauw werd gestart met de tweede helft.

De tweede helft werd er wat rommeliger gespeeld en te veel gekletst wat tot een stuk minder kansen dan in de eerste helft leidde.
Ook werden opgelegde kansen gemist door meiden die ze er normaal gesproken toch makkelijk in weten te krijgen.

Pas in de 55 minuut was het Lisa die de eindstand bepaalde door de bal over Lieke heen het doel in te schieten.
Eindstand 3-2 voor team blauw.