Winst ADO'20 VR1 in twee oefenduels

ADO '20 VR1 (zon)

4 - 1

Velsen VR 1

Datum

19 augustus 2021 20:00

Accommodatie

Sportpark 't Rottegat
Isaac Sweerslaan 5
2121VN
BENNEBROEK
tel. 023-5846156

Afgelopen week hebben we onze oefencampagne voortgezet met twee wedstrijden.
Donderdagavond stond eersteklasser Velsen VR1 op het programma. In een aantrekkelijke wedstrijd kwamen we door een mooi afstandsschot nog wel 0-1 achter, maar kregen we daarna een duidelijk veldoverwicht. Nog voor rust maakte Judine vanaf de penaltystip de gelijkmaker. In de tweede helft zagen we dat de Spartaanse trainingen van Patrick hun vruchten afwerpen. We waren een stuk fitter dan onze tegenstander, en voetbalden relatief makkelijk naar een 4-1 overwinning. De goals kwamen op naam van Amy, Debbie en Judine.

Zondag mochten we aantreden tegen onze competitiegenoot Hillegom. Ons spel was bij vlagen te traag, waarbij duidelijk was dat bij sommigen de iets te gezellige zaterdag nog in de benen zat. Daarnaast gingen we ook deze wedstrijd weer niet scherp genoeg om met de kansen. Positieve noot is dat we deze wel in grote getale creëren. In deze eerste helft was het 2x Rosa die het net vond. Hillegom deed vanuit een vrije trap (waarbij wij stonden te slapen) iets terug, waardoor we gingen rusten met een 1-2 voorsprong.

De tweede helft begonnen we iets meer te voetballen en kwamen we dan ook op 1-3; na een vlot lopende aanval was het uiteindelijk Amy die de bal prima binnenliep. We gingen met meer druk naar voren spelen, maar misten te veel kansen om de wedstrijd echt in het slot te gooien. Hillegom maakte uit een snelle counter zelfs nog de 2-3. Uiteindelijk was het Rosa die haar hattrick completeerde en de 2-4 einduitslag op het scorebord zette.
Ook deze wedstrijd werd duidelijk dat we fit zijn en er heel veel voetbal in zit, maar dat we wel met z’n allen 90 minuten lang gefocust moeten zijn. Dat scheelt een hoop onnodige meters en op die manier kunnen we de wedstrijd al veel eerder beslissen.

Al met al 2 leerzame wedstrijden en alvast lekker wat minuten in de benen. Komende zondag de volgende oefenwedstrijd: 14:00 uit bij Hercules Zaandam.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!