Winst voor VR+30-3 in nieuwe sponsorkleding

ADO '20 VR30+3

4 - 0

Haarlem-Kennemerland f.c. VR30+2

Competitie

1e klasse 2

Datum

22 oktober 2021 20:00

Accommodatie

Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Eindelijk, daar was die dan... de wedstrijd waar we allemaal naar uitkeken. De wedstrijd in onze nieuwe tenues die we gekregen hebben van oze sponsorsvan Hummel Kozijnen en Smits Keukens.

Vantevoren hadden we van alles geregeld. Spelen op het hoofdveld, want voor al onze supporters wilden we uiteraard een overdekte tribune. 
Voor de wedstrijd begon heeft Sheila eerst even foto's gemaakt. En uiteraard hebben we de sponsor een bloemetje🌻 aangeboden. 
Vr302.jpg

VR303.jpg

Ook voor onze trainer Ad hadden we een mooi shirt👕 (hopelijk trekt hij deze voortaan aan i.p.v. dat lelijke Ajax shirt🤣) en voor onze vaste scheids eindelijk het koortje📿 voor aan z'n handfluit. 
Na het officiële gedeelte moest er uiteraard nog gevoetbald worden. 
En net zoals het eerste elftal van ADO'20 hebben ook wij ons eigen opkomstmuziek: "Scoren" van Donny (zoek maar eens op op Spotify)
Je snapt natuurlijk wel dat dit allemaal heel intimiderend over komt bij de tegenstander. En dat was nou juist de bedoeling! 
De eerste helft ging best goed. We waren beter, maar de bal wilde er gewoon niet in. Over, naast, in de sloot, in de handen van de keepster, etc, etc, maar niet in de goal. Totdat Heleen besloot nogmaals uit te halen en ja hoor 1-0! 
Wat wij niet wisten was dat Linda (die de muziek verzorgde en ook het scorebord) zelfs de goaltune af speelde!!!! Vet gaaf!!!! Die tune wilden we vaker horen, dus besloten we in de rust dat er meer gescoord moest worden. 
De tweede helft waren we echt onwijs goed. Tikten super goed over, communiceerden we echt fantastisch! En met een assist van Kim De Wit tikte Miriam de 2-0 binnen!!! 🎵🎶tune!!!
Het publiek kreeg een vermakelijke wedstrijd te zien en was duidelijk aanwezig. Daardoor gingen wij natuurlijk nog beter spelen en dit resulteerde in een pracht goal van Charmaine! (En deze goal werd direct opgedragen aan haar mooie zwangere Danique en hun ongeboren dochtertje😍💖)
De Vlotter schudde op haar grondvesten!!!! (Het leek bijna de Kuip) De supporters gingen uit hun dak. En de goaltune werd weer afgespeeld. 
Na weer wat prachtig samenspel, dacht Jojanneke een voorzet te geven, maar deze belandde in de laatste seconden van de wedstrijd gewoon ff in de goal!!!!! 4-0!!!! 

En eerlijk is eerlijk, natuurlijk worden 9 van de 10 keer altijd degenen die scoren of een assist geven benoemt. Maar hey, we hebben de 0 gehouden hè! Ook achterin toppertjes! Wat een team!!! 

Daarna hebben we samen met de supporters en de tegenpartij gezellig de derde helft gevierd.🍻🥂
VR304.jpg
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!