Groot Helmduin 28
1974LT
IJMUIDEN
tel. 0255-520608

Op naar IJmuiden voor de wedstrijd tegen SVIJ. Helaas dit keer zonder onze trouwe fans. Alle bussen met supporters die normaal gesproken vanaf het ADO'20 terrein vertrekken richting onze uitwedstrijden hebben we helaas moeten cancellen... we begrijpen de frustratie van de supporters, maar we hebben ons nu eenmaal aan de regels van onze regering te houden. Dus moederziel alleen gingen we naar IJmuiden...

De vorige wedstrijd tegen SVIJ (2 jaar geleden zowat) eindigde in een 2-3 verlies en bezorgd onze trainer/coach nog steeds slapeloze nachten. Dus het werd tijd om onze Ad na zo'n lange tijd wat nachtrust te gunnen.
Nu moet ik jullie even ontzettend leuk nieuws vertellen, voordat ik verslag ga uitbrengen van de wedstrijd. Ons team is van de week tante geworden van een prachtig lief fantastisch mooi schattig ADO'20-meisje en ze heet Hayley. Ons team is helemaal verliefd op dit prachtige meisje!!! Aan de moeders van dit prachtige meisje beloofd dat uiteraard alle doelpunten van deze wedstrijd voor haar zouden zijn.

Maar goed, het verslag dus....

Een wedstrijd op echt gras! Wel echt heel leuk, maar volgens het regelement mag dit niet. Wij als 30+ dames moeten op kunstgras spelen (geen idee waarom) dus als we dan op echt gras spelen, moet de scheids ook een oogje dicht knijpen bij een sliding....
We begonnen echt super goed. Tikten lekker over een de eerste 10 minuten dacht ik echt: owwww dit gaan we makkelijk winnen.... maar na 10 minuten leken de viswijven (sorry, zijn IJmuidenaren) wakker te worden en gingen ze ook goed over spelen en kregen ze zelfs kansen. Maar gelukkig hadden we daar onze super lekkere verdediging, die gewoon echt goed speelden.
Voorin stond onze Kim De Wit en ja... en doordat de andere spitsen afwezig waren, moest zij uiteraard de hele wedstrijd spelen en wat deed ze het goed zeg. En ja, dat zag de tegenstander ook. Dus om haar even uit te schakelen beukten ze haar ff omver. Onze beuker was in eens zelf omgebeukt.... even naar de kant om vervolgens in de tweede helft keihard terug te komen....
Ondertussen schoot onze debutant Sophie even een bal richting het doel, schampte een hoofd van de tegenstander, hoppa 0-1!!!! Voor Hayley!!!!!

Met de 0-1 voorsprong gingen we de tweede helft in. Onze spits Kim was weer opgelapt en klaar voor de strijd. De tegenstander had waarschijnlijk een motivatiecursus gehad in de rust, want sjesessss wat waren ze gebrand op een tegendoelpunt. Maar in plaats daarvan schoot Heleen even tussen de palen 0-2!!!! Voor Hayley!!!!
Kim kreeg ook nog een fantastisch kans toen de keepster de bal tegen haar aan schoot, helaas....
In eens was daar de uitbraak van SVIJ en maakten ze de 1-2.... het werd nu wel erg spannend en ze werden steeds beter. Het was voor ons nu echt alleen maar tegenhouden en de tijd uitzitten.... en de 6 minuten die de scheids zei dat het nog zou duren leken wel 60 minuten.

Maar eindelijk was daar het eindsignaal en hebben we deze wedstrijd met 1-2 gewonnen.
Hayley, lief klein nieuw leven.... deze wedstrijd hebben we voor jou en jouw lieve mama's gewonnen!