WILNIS
tel. 0297-285247

Een vroegertje vandaag. Verzamelen om 8.50 uur en door naar Wilnis.
De ADO meiden hadden er zin in en gingen sterk van start.
De bal kwam bijna niet van de helft van CSW af, echter leverde het niet heel veel grote kansen op.
ADO kreeg wel in de eerste helft zo'n 6 corners, waar helaas niet uit gescoord werd.
De grootste kans was van Zoë, die vanuit een lastige hoek de bal op de lat schoot, maar ook Maureen wist na goed naar binnen te snijden een schot op doel te lossen.
Niet sterk uitverdedigen van de keepster van CSW werd ook nog bijna afgestraft door Maureen.
Hoewel ADO veel sterker was bleef het bij deze kansen.
En als je het zelf niet doet, dan doet de tegenstander het wel, 1 zwak verdedigend moment en de spits werd volledig vrijgelaten op de rand van de 16. In de 34e minuut wist CSW op voorsprong te komen.
Hoe anders was de tweede helft. ADO leek volledig de weg kwijt, er werd door meerdere speelster maar wat rond gelopen en passes kwamen lang niet allemaal aan.
Door een goede loopactie van de rechtsbuiten van CSW werd de voorsprong verdubbeld.
2 corners verder en het was inmiddels 4-0 voor CSW, daar waar ADO met minstens 6 corners niets wist te creëren.
Pas 5 minuten voor tijd zocht ADO de aanval weer op en werd er eindelijk weer gecombineerd.
Verrassend genoeg was het Iris met het beste schot op doel en nog een grote kans.
Helaas kwam de opleving veel te laat en wist ADO niet meer tot scoren te komen.
Op naar volgende week waar de kansen hopelijk wel benut worden.