AMSTERDAM
tel. 020-8208044

Met slechts 2 wissels en een aantal meiden die niet helemaal fit waren gingen we weer richting Amsterdam. Daar aangekomen hadden we mazzel en konden naast AFC IJburg parkeren.
Meteen na de warming up ging de wedstrijd van start.
Als snel werd duidelijk dat beide teams goed aan elkaar gewaagd waren, maar door het verdedigende spel van AFC was het soms lastig tot kansen te komen voor ADO.
In de 15e minuut was het AFC die de score opende vanuit een corner, helaas wisten ze in de 25e minuut de verdediging te snel af te zijn en ook de 2-0 nog in te schieten.
Bij de start van de 2e helft stond de 2e wissel van Fleur ingepland, om haar geblesseerde knie te ontzien. Ze gaf gelukkig goed aan dat het niet verstandig was nog verder te spelen. Dat zorgde wel voor een wissel minder.
Halverwege de 2e helft was het Zoë die vanwege haar enkel rust moest nemen, de wissels waren inmiddels op. Mia nam plaats op links midden, een positie die ze niet gewend was, maar goed invulde.
Bij een goede verdedigende actie van Suus verrekte ze haar lies en werd Zoë toch maar weer opgesteld.
Suus kon even op adem komen en de blessure eruit lopen. Mia stond weer terug in de verdediging en Zoë op links buiten. Dan door gebrek aan speelsters werd Suus ook op een onbekende positie neerzetten.
Een gouden wissel bleek achteraf. Bij een gevaarlijke aanval van Maureen en Lisa wist de keepster van AFC de bal te keren.
Suus was goed de 16 ingelopen, kreeg de rebound in haar voeten en wist de bal uitstekend in de korte hoek te schieten.
Eindstand 2-1, waar ADO meer had verdiend, maar er door blessures helaas niet meer in zat.