1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Een prachtige zonnige dag voor voetbal.
De bezoekers lieten er geen gras over groeien. De aanval werd al snel opgezocht met een aantal snelle voorhoede speelsters, daar waren de ADO meiden nog niet klaar voor.
Al na 3 minuten werd de score geopend, 0-1 voor WV-HEDW.
Helaas duurde het nog even voordat de ADO meiden wakker geschut waren, na 12 minuten was de achterstand al tot 0-4 opgelopen.
Na het eerste kwartier begon ADO terug te komen in de wedstrijd, er werden minder ballen weggeven en de tegenstander werd beter bij de 16 weggehouden. Met als resultaat een aantal kleine kansen voor ADO.
Helaas was het alleen WV-HEDW die er in de eerste helft nog 2 in wist te schieten.
De eerste helft liet duidelijk zien dat de ADO meiden vaak te lief zijn voor de tegenstanders.
De tweede helft verliep voetballend een stuk beter, de meiden van ADO zette veel meer druk en kwamen daardoor sneller in balbezit.
Vooral Maureen wist een aantal keer gevaarlijk dicht bij het doel van de tegenstanders te komen.
Na zo'n 15 minuten in de tweede helft resulteerde dat in het enige doelpunt voor ADO.
Hoewel het spel van ADO een stuk beter was dan in de eerste helft, bleek WV-HEDW toch echt het sterkere team, ze waren dat ook nog 5 keer trefzeker. Eindstand 1-11.
Tevreden met het spel in de tweede helft, waar gestreden werd tegen een sterke tegenstander.
Op naar een vroegertje volgende week in Amsterdam.