Pim Mulierlaan 1
2024BT
HAARLEM
tel. 023-5272678

Voor de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie werd er na een kort ritje afgetrapt bij DSS in Haarlem.
Door afwezigheid van Maureen, Iris en Fleur (die wel kwam aanmoedigen) werd het team versterkt door Floor en Anouk van MO15-2.
Meteen vanaf de aftrap zat er aardig wat tempo in de wedstrijd. DSS zocht onmiddellijk de aanval op, die door ADO goed afgeslagen werd.
Zelfs zo goed dat vanuit een tegenaanval Zoë de bal bij Lisa wist te krijgen, die geen moment twijfelde. Ze schoot de bal van een meter of 20 in de linker bovenhoek van het doel. De keepster zat er nog wel aan, maar kon niet voorkomen dat de bal in het doel verdween.
Een vliegende start voor de meiden van ADO die na 4 minuten al op voorsprong wisten te komen.
Het tempo bleef hoog gedurende de tweede helft, met nog een vrije trap van DSS die door Lieke gestopt werd.
Na 20 minuten was dan toch de beurt aan DSS om te scoren. Na een schot op doel had Lieke de bal niet goed onder controle, de bal belandde in de voeten van een aanvalster. De stand was weer gelijk.
Met een, gezien de kansen, terechte 1-1 gingen de meiden de rust in.
Met nog een aantal kleine aanwijzingen begonnen de meiden aan de tweede helft.
De tweede helft verliep niet veel anders dan de eerste.
Het eerste kwartier was ADO duidelijk sterker. Een grote kans van Anouk, die steeds weer op rechtsbuiten te snel was voor haar tegenstanders, werd helaas net naast het doel gemikt.
Ook Lisa en Nina wisten nog een aantal schoten te lossen, helaas zonder het gewenste resultaat.
Het laatste kwartier was het precies andersom, DSS was de sterkere van de 2, het was vooral tegenhouden voor ADO.
Met ook weer een vrije trap dicht bij de 16 en een aantal corners maakte de meiden van DSS het daardoor nog spannend voor ADO.
Gelukkig wist Lieke het doel schoon te houden in de tweede helft en werd er met een terechte gelijke eindstand afgefloten.
Een wedstrijd waar de meiden hard gewerkt hebben en met prima hulp van Anouk en Floor een verdiend punt hebben binnen gesleept.
Na nog een weekje trainen en een dikverdiende vakantie gaan we ons weer voorbereiden op de voorjaarscompetitie.
Fijne kerstdagen en een geweldige jaarwisseling gewenst!