Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Met een stevige zij / tegenwind begonnen de meiden aan de wedstrijd, de bal laag houden was dan ook een belangrijke opdracht.
Al snel werd duidelijk dat de verdediging en de keepster van WSV moeite hadden om onder hoge druk uit te voetballen.
Dat hoog druk zetten en doorjagen op de keepster door Sumeyye resulteerde al snel in een doelpunt. Sumeyye wist de bal te veroveren en terug te leggen op Maureen. Die wist hem, nog tegengewerkt door de wind, in de verre hoek, via de paal binnen te schieten, 1-0 na 6 minuten voetbal.
Als reactie op het doelpunt werden vooral lange, hoge ballen naar voren gegeven door WSV. In de 14e minuut had dat resultaat en kwam WSV weer op gelijke hoogte via een schot waar Lieke nog wel aan zat.
Hoewel de achterhoede van ADO zeker niet slecht speelde tot dat moment, ging er nog een tandje bij na de gelijkmaker.
Tot de 30e minuut ging het redelijk gelijk op met aan beide kanten wel wat kansjes, vooral ADO was gevaarlijk.
In de 32e minuut draaide Sumeyye en Maureen van rol om, de assist kwam van Maureen via een hoge bal voor het doel. Sumeyye en Lisa stonde klaar om de bal in te tikken, Sumeyye was net iets eerder bij de bal en wist ADO weer op voorsprong te brengen.
In de laatste minuut van de eerste helft wist ADO de voorsprong nog te vergroten. Nina wist een aantal verdedigsters van zich af te schudden en een steekpass op Maureen te geven. Die hield goed het overzicht en wist Lisa te vinden die de bal achter de keepster wist te werken.
Een prima eerste helft, zeker met de wind die het bepaald niet makkelijker maakte.
De tweede helft begonnen de meiden weer sterk, er bleef goed druk gezet worden op de verdediging van WSV.
In de 7e minuut kreeg WSV de bal niet goed weg en werd deze terug gespeeld naar een verdedigster in de 16, Maureen jaagde door op de bal, de verdedigster raakte in paniek de bal volledig verkeerd en wist hem met een mooie boog over haar eigen keepster in het doel te werken.
WSV kwam de tweede helft eigenlijk niet meer aan bod, de meiden van ADO probeerde met de 4-1 voorsprong wat vaker van grotere afstand op doel te schieten, helaas zonder resultaat, op een aantal corners na.
in de 24e minuut was het dan eindelijk weer zover, Maureen stuurde Lisa weg met een prima steekpass. Lisa wist een verdedigster van zich af te schudden en de keepster op het verkeerde been te zetten, 5-1.
Als kers op de taart wist ook Nina nog te scoren. Maureen wist via een prima loopactie meerdere meiden we te spelen, behield wederom het overzicht en legde de bal terug op Nina. Die kon de bal vanaf randje 16 goed geplaatst in het doel schieten.
Een dik verdiende 6-1 overwinning, de meiden hebben allemaal hard gewerkt en wisten elkaar erg goed te vinden.