Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Drie kwart jaar na het vorige treffen, toen nog JO13-2, neemt MO15-1 het tegen JO14-2 op.
Bijna een herhaling qua wedstrijdverloop in vergelijking met de wedstrijd van 1 mei 2021.
De jongens begonnen sterk door in de 3e minuut al te scoren.
Dat leek de meiden toch wel wakker te schudden, het duurde tot de 11e minuut tot de jongens er weer 1 in wisten te schieten.
In de laatste minuut wisten de jongens nog uit een corner te scoren.
De meiden wisten in de eerste helft wel een aantal kansen te creëren, met de grootste voor Lisa, die met een aantal verdedigers op haar hielen richting de keeper ging. Van vlak buiten de 16 probeerde ze de bal om de keeper heen te schieten, helaas wist hij zich genoeg uit te strekken en de bal tegen te houden.
De tweede helft verliep niet veel anders.
In de 8e minuut was het Tamara die iets te stevig verdedigde in de 16, iets wat wel wat vaker had mocht gebeuren door de meiden deze wedstrijd.
Een penalty was het gevold, Lieke zat er erg goed bij, ze dook de juiste hoek in, maar via haar lichaam belandde de bal toch in het doel.
Ook in de tweede helft wisten de meiden een aantal keer een goede aanval op te zetten. Voor Nina, Lisa, Milou en Maureen wisten elkaar steeds te vinden. Met goed combinatiespel wisten ze een aantal keer gevaarlijk te worden.
Helaas dit keer geen doelpunten voor de meiden, de jongens wisten er nog wel 3 in te schieten.
Met een 0-7 uitslag, toch een sterker optreden dan de 2-13 van het vorige treffen, mede door goed keeperswerk van Lieke.
Een wedstrijd waar zeker gestreden werd door de meiden, maar ook wel weer een aantal aandachtspunten uit naar voren kwamen. Ze zijn, ook voor de jongens, vaak te lief. De jongens hadden wel wat harder aangepakt mogen worden.