ADO’20 op herhaling, weer 4-0! - ADO'20

ADO’20 op herhaling, weer 4-0!

ADO '20 1 (zon)

4 - 0

HSC '21 (zon)

Milan Zonneveld (intikker)
12'
Milan Zonneveld (intikker)
36'
56'
64'
Mika Schrijver
Caglar Uguz
64'
Wessel Witbreuk
Mohamed Illaouchen
64'
Jules Stokkers
Sjoerd Overgoor
Daan Boerlage (vrije trap)
71'
71'
Zeki Erkilinc
Yannik de Vries
80'
Stef Ottink
Kars Zwiers

Competitie

3e divisie Zondag

Datum

16 april 2023 14:00

Scheidsrechter

J. Kaper

Accommodatie

Sportpark De Vlotter
Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Bij het duel  ADO’20 –HSC’21 verschenen beide  teams met dezelfde teams op het veld als de week ervoor. “Never change a winning team” en de blessure van Ted Amson maakte daardoor de keuze van trainer Roy van de Mije voor de samenstelling  van zijn  beginopstelling niet echt moeilijk. Ook HSC’21-trainer Daniël Nijhof zag geen reden om na het knappe gelijkspel van vorige week zondag tegen Hercules (2-2) zijn basisformatie aan te passen. Na twee keer 45 minuten bleek echter de ADO’20-trainer het bij het juiste eind te hebben.
Verslaggeving_Lou.jpg

De Haaksbergers opende op sportpark De Vlotter verrassend. Niet ADO’20 maar de mannen van Daniël Nijhof hadden balbezit en wisten ook, naar later zou blijken, de enige serieuze, grote doelkans te creëren. In de 5e min. kon Zeki Erkilinc aan de rechter kant vrij opkomen en Wessel Witbreuk vrij voor het ADO-doel aanspelen. Het was ADO-verdediger Henry Opoku die echter op de doellijn redding kon brengen. Daarna namen de Superezels het heft in handen en was het wachten op de eerste Heemskerkse treffer. Die viel al in de 12e minuut. In een onoverzichtelijke situatie in de HSC-defensie wist plotseling jongeling Jilana Helder de bal op de paal te koppen. In de rebound stond Milan Zonneveld (wie anders?) op de juiste plaats om de 1-0 op het scorebord te laten verschijnen. Ondanks die voorsprong bleef het een redelijk snel op- en neergaand duel, bleef HSC’21 zijn opportuun spelletje spelen zonder echter gevaarlijk voor het ADO’20-doel te komen.
Bij ADO’20 zat het daarentegen in een aantal situaties niet mee om de voorsprong te verdubbelen. Tot de 36e min. toen Ruben Doesburg er op rechts snel van doorging en zijn voorzet er door de inkomende Milan Zonneveld werd in gelopen (2-0). Bijna werd het voor de pauze nog 3-0. Bij aan ADO-aanval over vele schijven werd de bal teruggelegd op Feyo Glim. Het schot van de ADO-middenvelder ging rakelings naast!

Ook na de rust behield ADO’20 het betere van het spel en was het met name aan doelman Bob Peterman te danken dat de voorsprong niet uitgebreid kon worden. In de 53e min. verwerkte hij bijvoorbeeld op schitterende wijze een streep van Maurizio Brenna tot corner. Lang duurde de Haaksbergse opluchting niet, want een paar minuten later verraste Milan Klopper zijn tegenstanders, inclusief goalie Peterman, meteen schot in de korte hoek en was de 3-0 een feit!
Het spelbeeld werd daarna wat gezapiger, ADO’20 vond het wel goed zo, HSC’21 kon – ondanks de vele wissels – niet beter.
In de 70e min. werd dan de eindstand bereikt. Milan Klopper werd op de rand van de 16 m. onderuit gehaald en dan is het aan specialist Daan Boerlage om zijn faam waar te maken.  Op onberispelijk wijze krulde de centrale verdediger de bal onbereikbaar voor doelman Peterman in de rechter bovenhoek (4-0).
Daarna was de wedstrijd gespeeld, hoewel de groenwitte formatie nog wel de strijd aanging voor het scoren van de eretreffer. Die leek in de 90e min. te vallen, toen arbiter Kaper in een situatie voor het Heemskerkse doel een handsgeval van een ADO-verdediger meende te constateren. Na  overleg met zijn assistent trok hij echter zijn beslissing in en restte er niet meer dan een hoekschop.

Na de 3-0 tegen Unitas, de 0-4 tegen DEM en de 4-0 winst op HSC’21: drie “clean sheets” op rij lijkt de swung weer terug te zijn, maar met nog altijd 5 finales te gaan!

Opstellingen
ADO_removal.ai_0e421214-3275-450a-abe5-f988f9bcc1a3.pngADO’20
Mike Grim, Danny Lute (76 Yaro Hirasingh), Daan Boerlage, Sam Niijman, Henry Opoku, Feyo Glim (71 Luc Schuffelen),  Maurizio Brenna, Milan Klopper (71 Ian Beelen), Ruben Doesburg (60 Jan-Willem Tesselaar), Milan Zonnveld en Jilani Helder (71 Mehmet Gencer).

HSCNieuw-removebg-preview_1.pngHSC’21
Bob Peterman, Michael Wensing, Mika Schrijver (64 Caglar Uguz), Luuk Scheepers, Stef Ottink (80 Kars Zwiers), Wessel Witbreuk (64 Mohamed Iallouchen), Cenk Uguz, Ediz Moldur, Jules Stokkers (64 Sjoerd Overgoor), Zeki Erkilinc (71 Yannik de Vries).

Scheidsrechter Jurjen Kaper, die lekker liet voetballen, hield de kaarten op zak


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!