Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

Zondag om 11:00 stond het bekerduel tussen ADO’20 VR2 en WSV VR1 op het programma. Helaas kampt VR2 nog steeds met een groot aantal blessuregevallen. Met een aantal invalsters vanuit de M)20 werd er gestart met twaalf speelsters.
Na het eerste fluitsignaal ging de wedstrijd een tijd lang gelijk op. ADO’20 leek zelfs te domineren. Er werden goede samenwerkingen opgezocht. Deze tactiek bleek effectief. Na een keurig opgezette aanval wist Robin de 1-0 in het net te leggen.
Hierna zakte ADO’20 echter vrij snel in, mede door een aantal blessures die weer opspeelde, waardoor een aantal geblesseerde meiden noodgedwongen in het veld moesten blijven staan. Hier wist WSV van te profiteren en scoorde de 1-1. Gelukkig werden er vlak voor de rust nog een aantal speelsters uit de MO17 opgetrommeld (bedankt Thijmen).
De aanvulling vanuit MO17 mocht helaas niet baten. Na rust wist WSV te blijven profiteren van de chaotische samenstelling van ADO’20 en wist nog twee keer te scoren, terwijl het aantal doelpunten aan de kant van ADO’20 uitbleef. Zo eindigde de wedstrijd met een eindstand van 1-3 en moest ADO’20 opnieuw een bekerduel met verlies bekopen.