Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK
tel. 0251-244534

De eerste helft ging behoorlijk gelijk op, met vooral in de eerste 20 minuten veel kansen voor ADO.
Echter was het Krommenie die de score opende in de 10e minuut vanuit een vrije trap, waar Lieke nog wel aan zat.
In de 15e minuut lukte het Maureen de stand weer gelijk te trekken, maar vlak voor de rust was het toch weer Krommenie die de voorsprong wist te nemen.
Na de rust kwamen we beter uit de kleedkamer.
Gedurende de tweede helft werd conditie op de proef gesteld maar bleven de meiden hard werken en werden naar het einde toe steeds sterker en gevaarlijker. Vlak voor tijd was het Lisa die alleen op de keeper af op de paal schoot, maar gelukkig was Nerea er als de kippen bij om de rebound hoog in het doel te rammen.
In de allerlaatste minuut was het na goed doorgaan van Nerea op de linkerflank een hele scherpe voorzet die door de eigen speelster van SK werd binnengelopen voordat Iris er aan kon komen: 3-2!

Lisanne en Lieke bedankt voor het invallen.